חדשה

2אפונה

New member
חדשה

אני חדשה בפורום ורציתי להתייעץ עמכן, בעיקר עם הצפוניות: אנחנו כבר כשנתיים וחצי בטיפולים: הזרעות + השבחות, איקקלומין (אצלנו זה הלך בסדר הפוך, עקב החלפת רופא) ושלושה מחזורי IVF שיצאו לדרך מתוכם רק אחד (הראשון) שהושלם עד לסופו (הכשלוני) היינו עד לשאיבה והחזרה. משני המחזורים הבאים הראשון לא הגיע לשאיבה (עקב תגובה שחלתית נמוכה) ובשני נשאבה רק ביצית אחת (!) ואף היא לא הופרתה. הרופא אז קרא לנו לחדרו ואמר לנו כי נראה שהביציות שלי אינן באיכות ובכמות מדהימה וכי עלינו לשקול לבור לשלב הבא, היינו, תרומת ביציות. יצאנו ממנו עצובים וכעת אנו בהתלבטות לגבי המשך הדרך ושוקלים, בין היתר, מעבר רופא. אנחנו מטופלים דרך קופ"ח הכללית ובי"ח כרמל. האם אתן ממליצות התייעצות וטיפול ע"י מומחה "כלל ארצי"? האם זה אפשרי (איך זה הולך מבחינת היכן עושים את הזריקות והטיפולים) והאם קופ"ח מממנת זאת? איזה המלצות יש לצפונית שבכן על רופאים והיכן הם מטפלים ושוב, האם יש אפשרות לכסות טיפולם ע"י קופה"ח? אשמח לכל תגובה.

אמנם לא ב IVF - אבל צפונית

אני מבוטחת בכללית, אבל בשביל התקווה שמומחה יקצר את זמן הטיפולים, ואת ההעדרויות מהעבודה - בחרנו ברופא פרטי. אמנם המחיר לא זול, ועד כמה שאני יודעת טיפולי הפריה יקרים אפילו יותר, אבל אני ממליצה, ואני בטוחה שתקבלי עליו כאן עוד המלצות, על קלדרון - מדהים באנושיותו ובאופטימיות שהוא משדר. מומלץ בחום

תמר27

New member
../images/Emo26.gifד"ר קלדרון

מומחה שבהחלט עומד ברמה של "כלל ארצי", ומקבל אותך בחיפה... אומנם אני לא מטופלת שלו, אבל הייתי להתייעצות - והיה שווה כל שקל. תמורת הקבלה - הקופה תממן כמעט את כל את עלות פגישת היעוץ. עבור טיפולים לילד ראשון או שני - הקופה תממן את הטיפול. מה שאתם צריכים לממן לבד - אם תרצו רופא פרטי - זה רק את עלות הפגישות עם הרופא. בהצלחה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאלך מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. מצטרפת להמלצה על דר' קלדרון, אם הקופה שלך נותנת הפניה לבי"ח בני ציון (רוטשילד)- הוא מנהל מחלקת IVF שם. אם לא, פני אליו פרטי. דר' קלדרון מנסה פרוטוקול חדש למגיבות עלובות כמונו, חוצמזה הוא רופא נהדר ואדם מקסים (אמרה נועם שמחלקת כרטיסי מועדון מעריצות). לגבי תרומת ביציות תוכלי לקבל את מלוא הפרטים בפורום תרומת ביציות. נועם

גונאלית

New member
בדיקת פיפל

חדשה בפורום חג שמח לכולכם!
אני אמורה להתחיל ב2.5.04 ivf מספר 2 אני מטופלת בהדסה ואמרו לי לבצע בדיקת פיפל משהיא שמעה על הבדיקה? אני הבנתי שזוהי בדיקה של רירית הרחם שמסייעת יותר מאוחר להשתרשות.

חדשה

שלום, בקשר עם התיעצות עם מומחה. את תמיד יכלה להתייעץ עם מומחה שהוא מנהל מחלקה ואז קופת החולים מחזירה לך חלק ניכר ממה ששילמת לרופא המומחה. בצפון יש את פרופ' איצקוביץ מרמב"ם למלש או כל מנהל מחלקה אחר. לצערי הנתונים שעליהם סיפרת לא ממש מעודדים אבל לדעתי מעבר בין רופאים לא ממש עושה קסמים. התייעצו עם רופא נוסף שימעו מה יש לו לומר לאור הנתונים נאספו במשך הטיפול שעברתם . לי יש שני ילדים מתרומת ביצית ולא עובר יום שלא אומרים לי כמה הם דומים לי (מבלי שיודעים כמובן). (הגדול בין 9 והקטן בן 5) אז אני תמיד אומרת לזוגות ששואלים אותי לגבי תרומת ביצית - אילולא את שדואגת לקחת את אותו תא שאת מקבלת , מפגישה אותו עם זרע, מקבלת אותו לרחמך ומגדלת אותו להיות תינוק - הרי היו זורקים את התא _ הביצית - הזה לפח אחרי כמה שעות. כלומר, את החשובה ובידייך להפיח חיים בתא שקיבלת. זה קשה אבל אפשרי. בהצלחה, עפרה בלבן יו"ר עמותת חן לפריון וחיים.

למעלה