חדשה!!!!!!!!!!!!!

המשא

New member
חדשה!!!!!!!!!!!!!

מירב ברוכה הבאה!! אני שולח לך "שבעת אלפיים" אור ואהבה שיהיה לך בהצלחה ותהני מהחבר'ה כאן גדי

המשא

New member
תודה!

אנחנו מקווים שנהנה בפורום וננצל אותו!

המשא

New member
מאסטר

אני ומירב ידידים טובים וסיימנו רייקי 1 למה את לא עושה מאסטר???

Anabel74

New member
גדי ומירב

שמחה על הצטרפותכם לפורום
למה אתם לא עושים רייקי 2?????????
איך היה לכם הקורס של רייקי 1? ולשאלתכם, כשסיימתי רייקי 2 המשכנו להפגש כקבוצת התפתחות אישית בהנחית המאסטרית שלנו. החלטנו שרוצים קצת זמן בין רייקי 2 למאסטר וזה עבד מצויין. בהמשך 4 פעמים נקבע המועד לשעור הראשון ללימודי המאסטר ובכל פעם היתה דחיה מסיבה אחרת. לאחר מכן הקבוצה התפזרה. כנראה זה עדיין לא היה הזמן המתאים לנו. אני בטוחה שזה יקרה כשנהיה מוכנים. ועד אז אני מרוצה. אגב קורס רייקי 2 מומלץ ביותר. נהניתי בו מאוד והוא חיבר אותי לרייקי בצורה הרבה יותר חזקה מרייקי 1.(חוץ מזה מקבלים את הסמלים וזו חויה מעניינת ומרגשת).

המשא

New member
רייקי 2

סיימנו את הקורס לפני 3 חודשים והמאסטרית שלנו המליצה לנו לקחת הפסקה של פרק זמן מסוים לפני שנלמד רייקי 2 אנחנו נמשיך בעתיד....

Anabel74

New member
אכן

גם אני לקחתי פסק זמן (4 חודשים אם אני זוכרת נכון). למרות שיש מקומות שמלמדים את זה ברצף. אתם מרגישים שינוי בחיים בהיותכם ברמת רייקי 1? שינוי בגישה לדברים? מרגישים שמצליחים לרפא את עצמכם כשחשים צורך או בכלל? ומי כותב כאן בדרך כלל גדי או מירב או שאתם יחד? ומהו המשא? טוב אני אפסיק כאן עם השאלות לא יפה להטריד גולשים חדשים.

EnigmaGirl

New member
חבל"ז!!!!!!!

אני (מירב) ממש מרגישה שינוי מאז רייקי 1 לפני זה הייתי ילדה די דכאונית (אפילו שממש לא הראתי את זה)ומאז שהתחלתי לעשות רייקי זה פשוט הכניס בי שמחה ובכלל רייקי זה יותר מיכולת ריפוי זה תפיסת חיים של אור ואהבה שזה כ"כ אני רק שבמסגרת שבה אני נמצאת אנשים הם די ציניקנים בקשר לכל התמימות הזאת ואני שמחה שסוף סוף אני בחברה של עוד אנשים כאלה שלא יעקמו את האף או יצחקו כשאני אתחיל לדבר על אנרגיות והכל...

Anabel74

New member
אני שמחה לשמוע

איך הרייקי השפיע על חייך ועל השינוי החיובי שבהם. גם אני מכירה את אלו שצוחקים וצינים או שמסתכלים עליך כאילו את מרחפת שנפלה מעולם אחר. מה שמצחיק זה שכאשר הם מגלים שהגעתי בכלל מתחום ריאלי ולוגי לחלוטין (מתמטיקה ומחשבים), הם פתאום מסתכלים על זה אחרת ואפילו מתחילים קצת להתעניין... ואם הם מוכנים להתנסות אז גם יש כאלה שמשנים את דעתם. בכל אופן,מה שחשוב זה שאת מאמינה בדרך הזו וטוב לך כך. ועכשיו יש לך גם אותנו פה לדבר על אנרגיות ורייקי ואור ואהבה ללא חשש.

למעלה