חדשה

beli11

New member
חדשה

טוב אז לאחר צפייה פאסיבית של תקופה ארוכה עד התמכרות לפורום המדהים החלטתי לאזור אומץ ולשאול שאלה אז קצת רקע אנחנו אחרי הזרעה חמישית טיפולים בפיורגון ולפתע המחזור נראה שהקדים החליט להגיע רק 9 ימים אחרי ההזרעה ולא 12 יום כרגיל ואחרי 24 שעות של דימום די מאסיבי לפרקים נעלם לו אני לא לוקחת תמיכה הרופא שלי אמר שנחכה ונראה אולי רציתי לשאול האם למישהי זה קרה? והאם יש לי עוד תקוה? או שלא לטרוח בכלל ולעשות בדיקה דם?

ginger5

New member
יש תקוה

אצלי ההריון שהיה התחיל בהכתמות שהפכו לדימומים די כבדים וכל התופעות הידועות של המחזור, קצת מוקדם מהצפוי. אחרי בערך יום הדימומים פסקו והבטא...חיובית!

beli11

New member
../images/Emo13.gifתודה רבה

וואו הצלחת לעלות לי חיוך פעם ראשונה מזה יומיים אז לעשות בדיקת דם?

ועוד איך שיש תקוה!!

אל נא תחפזי להספיד את הטיפול,גשי ועשי את הבטא המתוכננת,ורק ואם היא חלילה תצא שלילית אז... מחזיקה לך אצבעות.

cosmicenergy1

New member
אתן חושבות? שעדיין יש תקווה?

אתמול קיבלתי, אחרי הזרעה ראשונה, שלושה עשר יום מהכוריגון. קיבלתי את זה ממש קשה, אתמול לא הפסקתי לבכות כל היום, בהתחלה חשבתי שזה כתמים של השתרשות אבל בהמשך היום זה הפף לדימום חזק. אז בכיתי ובכיתי ובכיתי עד שהתעייפתי ונמאס לי והלכתי לישון. היום התקשרתי לרופא שלי, אני גרה בחו"ל, והרופא אמר לי להגיע מחר לבדיקת דם ואולטרסאונד כדי להתחיל את הטיפול לחודש הבא. יכול מאוד להיות שישנו לי את התרופות, אני עדיין לא יודעץ. האמת היא, שאני פתאום מתחילה לגלוש למטה למטה לפסימיות נוראית, למה זה לא הלך? הכל היה בסדר, הרופא אמר שהכל נראה נהדר, 2 ביציות מקסימות, רירית מעבר לרצוי והורמונים תקינים, ובכל זאת? אני חייבת לשאוב כוחות לטיפול של החודש הבא, אין לי ברירה אחרת. נמשיך לקוות לטוב ונמשיך לחלום, שיום אחד, בסופו של דבר, זה יקרה גם לי.

chompi1

New member
בטח שיש תקווה

כל כך מצטערת שזה לא הצליח, אבל בוודאי שזה יקרה. את עוד תהיי אמא, מקווה שזה יקרה כבר בפעם הבאה... בנתיים שולחת לך
חזק

blessed

New member
ברוכה הבאה

לא יודעת לענות לך אבל אני אחזיק לך אצבעות ליתר ביטחון.

ברוכה הבאה ובהצלחה ../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

ממכורה למכורה, מאחלת לך הצלחה גדולה ושתפתיעי בבטא נפלאה. אמן

beli11

New member
../images/Emo51.gif

תודה רבה לכן על ההענות ועל קבלת הפנים החמה

בולה101

New member
התקבלת../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה ומקווה בשבילך שבעוד שלושה ימים תעברי לפורום השכן. אל תספידי. ממה שאני יודעת הרבה הריונות מתחילים ולעיתים אפילו נמשכים עם דימומים כמו מחזור. אז תכיני את עצמך. את אוטוטו אמא

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה מימין מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. מחר בבוקר להתייצב ולעשות בדיקת דם, נשמח לשמוע על הריון
. נועם

beli11

New member
עדכון../images/Emo7.gif

טוב לא הצליח לי גם הפעם מכאן נאמר לי כי אנחנו כבר עוברים לIVF תודה רבה לכל המעודדות חיממתן את ליבי

hyb

New member
שולחת ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בפעם הבאה זה יצליח!!!!!!

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif בלי ../images/Emo24.gif

מצטערת שלא הלך הפעם, אבל גם IVF זאת דרך טובה להביא ילדים לעולם (תציצי בפורום הורים אחרי טיפולים ותראי מה יוצא מזה
). מחבקת ושולחת ניחומים, תכניסי את הראש עמוק בחיבוק של האיש. מחר כבר יהיה קל יותר ומחרתים העולם שוב יחייך אליך.
נועם

beli11

New member
תודה לכל המעודדות../images/Emo51.gif

תודה לכולכן על התמיכה זה הופך את הדיכאון בו שקעתי לקצת יותר קל האמת ? לא כל כך מבינה איך עברתי עד היום את כל הבדיקות והטיפולים בלי להשתתף כאן.

cosmicenergy1

New member
בלי היקרה

אנחנו ממש באותה סירה, אני במשוט אחד ואת עם השני. אתמול בבוקר קיבלתי, זה היום ה 13 להזרעה, חשבתי שזה השתרשות אבל עם הזמן זה הפך לדימום, כך שגם ממש סקאפטית. אני לא מאמינה שזה הריון. בכל מקרה, מחר אני נוסעת לבדיקת דם וביקור של הרופא. תחזיקי מעמד ואין ברירה, נמשיך הלאה עד שהז יצליח הלוואי אמן.

chompi1

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo7.gif

כל כך מצטערת שלא הלך הפעם. אז שבי איתנו בסירה הזאת עוד חודש, ובפעם הבאה זה יצליח.

babywishing

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מצטערת על השלילי
מקווה שהטיפול הבא יהיה הטיפול המנצח

למעלה