חדשה....

חדשה....

שלום לכולכם! מזה זמן מה ,אני צופה בפורום שלכם,אני כבדת שמיעה....ברמה מאוד קלה אני שומעת בטלפון ומדברת רגיל מאוד. הייתי רוצה לדעת אם יש כאן גם כאלו כמוני שמדברים ככה באמת רגיל? האמת שלי היא....התרגלתי ואני דווקא מחוברת מאוד לעצמי ,אני שמחה שאני מי שאני המון בזכות היותי כבדת שמיעה.
אשמח לקבל תגובות,אני חדשה כאן.

0ne Man

New member
שלום סנדי ../images/Emo13.gif

וברוך בואך לפורום!
בפורום שלנו גולשים גם חירשים וגם כבדי שמיעה. יש כאלה מאיתנו שמסוגלים לדבר בטלפון או בפלאפון ויש כאלה שלא מסוגלים... אני במסגרת העבודה שלי צריך לדבר בטלפון הרבה, אבל האמת - אני שונא לדבר בטלפון ומשתדל לדבר בטלפון כמה שפחות... אני אשמח לראות אותך כותבת בפורום שלנו גם בעתיד!

התעניינות../images/Emo22.gif

ONE MAN שמחתי לראות שיש שיר נוגע ל-
,זה היה כ"כ נכון מצד אחד וחביב משהו מצד שני. ו-ONE MAN כל הכבוד על היוזמות כאן ובכלל פורום נחמד מאוד
אגב,אתם חושבים שלהיות חירש..פירושו להיות נכה או בעל מום?

צלף

New member
היפלת אותי עם השאלה הזאת ../images/Emo122.gif

השאלה אם להיות חירש פירושו להיות בעל מום או נכה
היא השאלה הפסיכולוגית שאין עליה תשובה חד משמעית, ובעצם אני מבין שמספר התשובות עליה כמספר החרשים או כבדי שמיעה
אבל פטור מכלום אי אפשר אז אגיד את התשובה שלי: אינני מרגיש אישית שאני נכה או בעל מום, למרות שלפעמים אני מרגיש די טוב את החויה של להיות חירש.

0ne Man

New member
לא מזמן קיימנו דיון בפורום

בדיוק על הנושא הזה. תוכלי לקרוא את הדיון בקישור כאן. אני אישית, לא מרגיש את עצמי נכה, אלא לכל היותר בעל מגבלת שמיעה.

למעלה