חדשה

צוג29

New member
חדשה

כבר מספר חודשים אי רק קוראת בפורום, ומחזיקה אצבעות לכולכן (וגם לי...). אני כמעט בת 29, אמא לילדה מקסימה בת 3 ו 8 חודשים שנולדה לאחר הריון ספונטני. 9 חודשים אנחנו מנסים ו... כלום. אחרי 4 חודשים בהם הופיע המחזור רק פעם אחת, התחלתי עם איקקלומין. אחרי 4 מחזורי איקקלומין (אצל רופא מכבי ששלח אותי רק פעם אחת למעקב זקיקים וגם זה ללא בדיקת דם)קיבלתי תמיד כ 5 ימים לאחר הביוץ - והרופא כלל לא התייחס לכך. לפני כחודש עברתי לפרופ' זיידמן באופן פרטי. החודש בנוסף לאיקקלומין קבלתי זריקת כוריגון ועברנו הזרעה ולקחתי אנדומטרין. אך אחרי שבועיים מההזרעה כמובן שקבלתי. הפרופ' (מקסים!!!) אמר בתחילת הטיפול שאם הפעם לא ילך יש שתי אפשרויות: האחת לתת לגוף מנוחה לחודש ללא כל טיפול והשניה להתחיל עם זריקות לבטן (?). מה דעתכן ? מהמיואשת...

בבוצי

New member
מה בדיוק הבעיה?

האם עשית בדיקות מקיפות לברר אם יש בעיה? צילום רחם, פרופיל הורמונלי, בדיקת זרע, וכו' ממתי עושים U.S בלי בדיקת דם? תלכי לרופא שמתמחה בפוריות.בהצלחה.

poli4

New member
הכל יהיה בסדר

צוג.... אני אתחיל מהסוף להתחלה ... נראה שהאיקקלומין לא עושה אצלך את העבודה ולכן את צריכה לעבור לזריקות. לגבי החודש חופש ... זה אף פעם לא מזיק ולכן אם את לא מאוד לחוצה את יכולה לחכות עוד חודש בשאיפה שהכל יסתדר ואם לא להתחיל בזריקות. אני נימצאת בדיוק באותה דילמה בימים אלו , אבל אני מאוד לחוצה ולכן ניראה לי שאני כן אתחיל זריקות. אל תיהיה מיואשת תיהיה חדורת מטרה, ילדת כבר וזה מצויין .... בהצלחה. דרך אגב יש לך שחלות פוליציסטיות?

צוג29

New member
תודה

תודה על העידוד!!! לגבי השאלה, השחלה הימנית של פוליציסטית (ריבוי זקיקים קטנים...) מעבר לכך אין תופעות אחרות (שיעור יתר, השמנה וכו...)

נועם@בת

New member
ברקוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אני תמיד ממליצה על חודש הפסקה. ראשית בגלל למה לרוץ לנעוץ מחטים בגוף אם אפשר לנשון עמוק עוד חודש. שנית בגלל שהרבה פעמים גם בחודש אחרי לקיחת האיקקלומין יכול להיות ביוץ ספונטני והריון, אז בהחלט שווה לנסות. בהצלחה נועם

למעלה