חדשה..

love d animals

New member
חדשה..

מה קורה אנשים???? אני חדשה פה כמו שסמתם לב... ואם כבר אני כותבת יש לי בעיה.. היה לי מבחן..וקודם כל-אמא שלי לא יודעת. והציון שלי מתחיל מנכשל..וגם את זה אמא שלי לא יודעת...ועוד מעט יש יום הורים והיא הולכת להרוג אותי!!!! מה לעשווווות?? ליאל

Ed Hunter

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

ובקשר לשאלה שלך... לדעתי עדיף שתגידי לה לפני היום הורים... פשוט אם תגידי את זה את ולא המורה שלך אז התגובה תהיה הרבה פחות עצבנית...

love d animals

New member
אז זהו ש..

היא לא תוכל להתעצבן עליי ליד המורה.... אמא שלי זה דבר מדהים.. היה לי ספורט ושעתיים מתמטיקה ואז אזרחות אז היא לא הסכימה שאני אבריז מספורט...(מתמטיקה התבטל)..... ואז נזכרתי שאני צריכה להשלים מבחנים בספורט אז לא הברזתי בעצמי..אבל עדיין!!!.. אני לא יודעת מה לעשות...באמת...

ברוכה הבאה, טוב שבאת!

בקשר לשאלה שלך, אולי אמא שלך לא תוכל להתרגז עלייך ליד המורה, אבל מה יקרה כשתגיעו הבייתה? עדיף שתגידי לה כמה שיותר מוקדם, ותגידי לה שהעדפת להיות כנה איתה ןלא לשקר לה, כי כשזה בא ממך ולא ממישהו אחר זה מראה לה שאת כנה איתה ואז היא תתרגז פחות (לפחות מהניסיון שלי זה עובד) בהצלחה!!

or 343

New member
היי ליאל ! גם לי זה קרה../images/Emo98.gif

קודם כל, תרגעי... זה רק תחילת השנה!! בד"כ המבחנים הראשונים הם לא כ"כ קובעים במגן, המורים לא כ"כ קשוחים עם המבחנים הראשונים האלה...לאט לאט מתרגלים והציונים משתפרים!! מבטיחה!! גם אני קיבלתי נכשל במבחן הראשון במתמטיקה, וההורים שלי בכלל לא עשו מזה עניין גדול , הם הבינו לגמרי, הם סומכים עליי ואני בטוחה שגם ההורים שלך סומכים עלייך!!!!!!

Stillwater

New member
ברוכה הבאה ליאל!

בקשר לציונים אני לא יודעת מה להגיד לך, ההורים שלי כבר רגילים אז הם לא אומרים כלום...

למעלה