חדשה

shulybuly

New member
חדשה

הי לכולן.כבר מספר חודשים שאני קוראת ולא כותבת. כולכן מקסימות ותומכות ואיזה כיף שיש פורום כזה להתחבר אליו... יש לי שאלה שאולי תוכלו לעזור לי : אני במעקב זקיקים עם איקקלומין, וגודל הזקיקים שלי עולה ויורד ולא מגיע לביוץ. מוכר למישהי ? הרופא שלי לא משהו ואני צריכה להחליף אותו,אז בינתיים החלטתי לשאול אתכן.... ושיהיה בהצלחה לכולן...

פיצקית

New member
ברוכה הבאה

מקוה שלא תשארי יותר מדי זמן ותעברי במהרה לפורום השכן (הריון אחרי). יש נשים שהאיקקלומין לא משפיע עלהן אז או שצריך לשנות את המינון או לעבור לזריקות.גם בדיקות דם מסייעות למעקב. להחליף רופא לרופא פוריות את כבר יודעת ולא יזיק לבדוק גם את הזרע של בעלך לפני שאת מקבלת הורמונים. ב ה צ ל ח ה

shulybuly

New member
תודה רבה

תודה על תגובתך ועל התשובה המעודדת. פחות זמן פה בפורום זה טוב לכולנו.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. כמוה שענו לך, לא תמיד האיקקלומין משפיע, וצריך לפעמים להעלות את המינון שלו כדי שיזיז שם משהו. האם הרופא שלך הוא מומחה פוריות? אם לא, זה באמת הזמן לעזוב ולחפש רופא פוריות. אם תגלי לנו מאיזה אזור את ובאיזה קופת חולים, תוכלי לקבל המלצות. בהצלחה נועם

shulybuly

New member
תודה שוב

תודה על התמיכה והעזרה. חיפשתי בפורום (אני מהמרכז) ונראה לי שאסתדר...אני לומדת מכולכן המון ומאחלת לכולן לעבור מהר לפורומים יותר כיפיים ומהנים.

hyb

New member
ברוכה הבאה

בתקווה לשהותך הקצרה והצלחתך המהירה

ברוכה הבאה

ממליצה בחום על ד"ר אריאל ויסמן מקבל גם פרטי וגם דרך מכבי ממוחה פריון ואיש מדהים !!!!!!!!הטיפולים באסותא אני אחרי 2 שאיבות 3 ivf ופעם אחת ציסטות והאדם פשוט אליל רוחני ואישי פשוט אין מילים לא אכזב אותי לאורך כל הדרך(שנה)אין מילים מומלץ בחום.. איפה את גרה?

ליזט2

New member
ברוכה הבאה וללשהות קצרה!!

לגבי מה ששאלת אין לי מושג אבל אין לי מפק שתיכף יתנו לך את התשובות הנכונות ביותר

חגיתלה

New member
ברוכה הבאה

בתקווה שתהיה לך שהות קצרצרה. גם אצלי הזקיקים קצת השתגעו עם איקקלומין. הוא פשוט לא השפיע עלי. רופא הנשים העביר אותי לטיפולו המסור של מומחה פיריון. בדיקות מקיפות ויאללה לעבודה. אני ממליצה לך לעבור למומחה פירון וטובה שעה אחת קודם על מנת לקצר את שהותך כאן. בהצלחה

צוקה1

New member
שולי היי ברוכה הבאה ומקווה שביקורך

יהיה חטוף ומכאן תעברי הלאה למקום הרבה יותר סימפטי פורום הריון,אז בהצלחה רבה-צוקה

למעלה