חדשה

mercer

New member
חדשה

אני בת 28 ומנסה והיכנב להריון כשנה, התחתנתי לפני כחודש והציפייה לילד מאוד גדולה רק שזה לא קורה... אני רק בתחילת הדרך לטיפולים. בן הזוג שלי צריך לעשות בדיקת זרע.אך רוב הסיכויים שהבעיה אצלי כיוו שיש לי אנדומטריוזיס למי שיודע מזה. אני יודעת שהדרך עוד ארוכה. אני מיואשת וחסרת תקווה ורציתי לקבל מעט תמיכה ממי שעוברת תהליך זה או דומה

הרמוניה

New member
ברוכה הבאה לביתינו-

מקווה שתלכי מכאן כמה שיותר מהר... אם תיכנסי לפורום הורים אחרי טיפולים תמצאי שם כמה ילדים מקסימים שנולדו לאימהות עם אנדומרטיוזיס..... הדרך אכן קשה ומפרכת אבל יותר נעים לעבור אותה ביחד אז קחי לך משוט ותצטרפי אלינו לחתירה הרבה הצלחה הרמוניה

ברוכה הבאה ומאחלת לך שהות קצרה

כאן שתעברי במהרה לפורום הריון כולנו פה עם בעיות כאלה ואחרות אני אישית גם סובלת מאנדומטריוזיס (בקיצור זהאנדו) אבל עדיין לא בהריון אבל יש פה הרבה בנות שכן ניקלטו וכן ילדו למרות האנדו המון הצלחה

bapi

New member
כולנו יחד באותה סירה ../images/Emo19.gif (אין סירה

אז שמתי דג - בכל זאת קשור למים, לא?
) וזה לא משנה אם הבעיה אצל האשה
או שהיא אצל הגבר
או לא אצל אף אחד מהם
השורה התחתונה היא שכולנו עוברים דרך ארוכה אבל כולנו פה יחד
כי אנחנו יודעים שבסוף נצליח
אז אם באת לקבל תמיכה
בהחלט הגעת למקום הנכון
שיהיה בהצלחה
ואני מקוה בשבילכם שהדרך תהיה קצרה ביותר
בהזדמנות זו אני חייבת לציין שאני כבר כמעט לא מכירה את השמות פה בפורום
כנראה באמת התנתקתי....

דוק26

New member
רק כדי לעודד את כולכן, אני

פוליציסטית ועם אנדומטריוזיס ויש לי ילד מדהים בן שנתיים וחמישה חודשים שנולד במחזור הפרייה רביעי וכעת אני בהריון בשבוע 28 (מחזור הפרייה חמישי), אז כן הדרך ארוכה אבל התקווה והאור נמצאים בסופה. אז לשנס מותניים ולא לאבד תקווה. אסנת

רועיבת

New member
ברוכה הבאה

הגעת למקום הנכון (אגב, בסרגל למעלה תוכלי למצוא מידע בקשר לאנדומטריוזיס) מאחלת לך שהות קצרה.

מם 1971

New member
ברוכה הבאה

מכיוון שאני אובחנתי כסובלת מאנדומטריוזיס בדרגה גבוהה ואני גם נמצאת בתחילת הטיפולים אני מבינה מאוד מה עובר עליך. חשוב לציין כי מבדיקה שערכתי בפורומים העגולים (הריון לאחר טיפולים והורים לאחר טיפולים) יש הרבה נשים עם אנדומטריוזיס שהצליחו להרות
בכל אופן מכיוון שחקרתי ואספתי חומר רב על הנושא צברתי ידע מסויים, את מוזמנת ליצור איתי קשר במסר. אשמח לסייע במה שידוע לי. בברכת שהות קצרה ומעבר מהיר לעגולים...

אפרסקה

New member
בהצלחה רבה!! ../images/Emo57.gif

לא מבינה בבעיה שעליה דיברת, אבל בטוחה שתקבלי פה הרבה תמיכה ואהבה (מניסיון). ברוך בואך ושהייה קצרה!

יעל301

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ברוך בואך ,מקווה שהשהייה תהייה קצרה מאוד חוץ מזה אלך ייאוש אנחנו כאן בכדי לתמוך ולעזור אם צריך . בקשר לבעיה לא כל כך מבינה אבל בטח יעזרו לך אז מקווה שתעברי מהר לפורום השכן

talib3

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מזל טוב לרגל נישואייך
הגעת אל
חם ותומך , מקווה שלא תישהי כאן זמן רב

פנינהט

New member
ברוכה הבאה וגם לי יש אינדו

ולפני שנה וחצי ילדתי תאומים ב-IVF 5. תיהיה חזקה הדרך ארוכה אבל זה בהחלט אפשרי. בהצלחה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. בפורום הזה תמצאי עוד בנות שסובלות מאנדו, גם בפורום הריון וגם בפורום הורים, כך שאת ממש לא לגמרי לבד בסירה הזאת. בהצלחה נועם

למעלה