חדשה...

חדשה...

שלום לכולן, אני מציצה לכן כבר זמן מה - חייבת להודות שזה קצת מלחיץ.... אני בת 32 נשואה מתכננת הריון ראשון, הרבה זמן בלי גלולות (לא עושה לי טוב) אבל מנסים פחות מחודשיים. בקיצור שאלה: ע"פ ערכות הביוץ היתה לי עליה ב LH בתחילת שבוע שעבר למשך יומיים (יום 12 במחזור של 26 - 28 יום), ואז ירידה חדה - ושוב עליה חזקה בסוף שבוע!!! הייתכן??? מה זה - ביצתי פעמיים?? משהי נתקלה בתופעה? תודה מראש ו ב ה צ ל ח ה ל כ ו ל ן...

זוג חדש

New member
לא יודעת לענות לך

אבל שמחה להיות בראשונה שמברכת אותך בברוכה הבאה. שלא תשארי פה הרבה זמן וזאת בגלל ש תעברי לפורום הבא - הריון ולידה. מחכה לך שם. דרך אגב היום ראיתי במעריב כתבה לגבי נשים שמבייצות פעמיים בחודש תנסי למצוא את הכתבה - אולי את אחת מהנשים הללו ??? מצטערת - לא נפתחים לי האייקונים אבל תחשבי שיש פה פרצוף צוחק ופרחים ו...)

פּוֹנְג

New member
לא יודעת... אני מעולם לא הסתדרתי

עם הערכות הללו. בכל מקרה, ברוכה הבאה
ואל תלחצי מאיתנו. קחי מפה רק מה שנחוץ לך.

קובולט

New member
בקרוב אצלינו ה"חדשה"

שמחה לראות אותך פה!!!!! אין לי מושג על הערכת ביוץ שדיברת עליה אבל אנחנו פה בשבילך שיהיה בהצלחה

mei26

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה

ומקווה שתהיה לך שהות קצרה במחיצתנו... לשאלתך בנוגע לביוץ, הבנתי שאכן יש נשים שמבייצות פעמיים בחודש וזה אף הוכח מחקרית, אמנם מדובר במקרים בודדים אך זה אפשרי. בכל מקרה אם את בין המבייצות פעמיים אז זה רק מגדיל את הסיכויים
שיהיה

zofa

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

מאחלת לך שהות קצרה במחיצתנו ומעבר מהיר לפורום בהריון בהצלחה

מגלשה

New member
ברוכה הבאה!

שיהיה קל ומהר... לצערי, לא אוכל לענות לך בקשר לערכה כי לא ניסיתי כזאת. אני מודדת בעזרת חום השחר. ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

למעלה