חדשה!!! אני חדשה בפורום ואני חולה על משמרת שלישית וצופה בתוכנית עוד מהעונה הראשונה.
D ddgg1q New member 7/4/03 #1 חדשה!!! אני חדשה בפורום ואני חולה על משמרת שלישית וצופה בתוכנית עוד מהעונה הראשונה.
Q QsomeoneQ New member 7/4/03 #2 היי../images/Emo70.gif איך קוראים לך (חחח, מעניין אותי נורא למה אנשים לא אומרים איך קוראים להם בהודעה הראשונה....) אני מקווה שיהיה לך הכי כיף בעולם אצלנו ברוכה הבאה
היי../images/Emo70.gif איך קוראים לך (חחח, מעניין אותי נורא למה אנשים לא אומרים איך קוראים להם בהודעה הראשונה....) אני מקווה שיהיה לך הכי כיף בעולם אצלנו ברוכה הבאה
Q QsomeoneQ New member 7/4/03 #4 המממ... למה בכרטיס האישי שלך כתוב שאת בן ו... הפורום הזה הוא הפורום הראשון שבו את משתתפת בתפוז אם כך- ברוכה הבאה לפרדס
המממ... למה בכרטיס האישי שלך כתוב שאת בן ו... הפורום הזה הוא הפורום הראשון שבו את משתתפת בתפוז אם כך- ברוכה הבאה לפרדס
R RomeoITALIANO3 New member 7/4/03 #8 כמעט שכחתי, ברוך הבא נורית../images/Emo65.gif יש המון חדשים אז שוכחים כבר, . אז ברוך הבא לפורומנו הגדל וחופש נעים. אגב אני רומאו ואני את צוות הפארמדיקס
כמעט שכחתי, ברוך הבא נורית../images/Emo65.gif יש המון חדשים אז שוכחים כבר, . אז ברוך הבא לפורומנו הגדל וחופש נעים. אגב אני רומאו ואני את צוות הפארמדיקס