חדשה

חדשה

היי אני בת 28 שני ילדים קטנים וגרושה טריה לאחר שאני יזמתי את הגירושים בעקבות שבעלי נתפס והתאהב בקולגה לעבודה לאחר מספר נסיונות שלו להחזיר את המצב לא יכולתי פשוט נגעלתי ממנו בקיצר לאחר תהליך של שנתיים אפשר להגיד שזהו. השאלה שלי היא אך מתמודדים עם כל הלחץ הזה פתאום שקט וכייף לי ואין וויכוחים. אבל מצד אחד מרגישה אגואיסטית ולא חושבת על טובת הילדים שזה שני הורים ביחד כל הבלבולים האלו מקשים. האם זה עובר או מתגבר.

ברוכה הבאה

חלק מהתשובה נמצאת בהודעה שלך ... פתאום שקט לך וכיף לך, ואין ויכוחים,
את גם אומרת שהיו ניסיונות להחזיר את המצב וזה לא עזר.
זה נשמע שעשית את הבחירה הנכונה עבורך, זה נכון שעבור הילדים שלנו, ברוב הגירושים אם נסתכל רק מהצד שלהם אנחנו לא עושים את הבחירות הנכונות ...
אני מאמינה באופן אישי שאנחנו לא רק הורים אלא קודם כל בני אדם, ואנחנו לא באמת יכולים לחכות עד שהילדים יגיעו לגיל 18 בשביל להחליט שעכשיו אנחנו רוצים להתחיל לחיות ורק אז לחפש את האושר שלנו ו/או את המקום המתאים לנו ביותר.
ההרגשה האגואיסטית הזו שלא חשבנו על טובת הילדים, אלא על עצמנו, תמשיך ותלווה אותנו אני מאמינה לאורך כל הזמן, הרבה פעמים היא תהיה שם על אש מאוד מאוד קטנה בחלק האחורי,
לפעמים היא תפרוץ קדימה לכמה ימים ותירגע שוב, אני חושבת שזה חלק בלתי נפרד מהיותנו גרושים.
הכי חשוב לזכור תמיד שאנחנו לא רק הורים שלהם ובאותה נשימה לעשות את הכל על מנת לפגוע בהם כמה שפחות.
שיהיה המון בהצלחה!

באת למקום נכון

וכל מה שנאמר מעליי תקף ושריר

הנעימי לנו וננעים לך
שבת שלום

tamarit2013

New member
אכן,מגיע לך יותר!

מגיע לך להיות מאושרת.
והורה מאושר זה מתנה לילדים.
יש הרבה יותר יכולת להעניק וכיף בבית!

לי בא

New member
וואו מזכיר נשכחות

הייתי הולכת לזה או משהו דומה באוניברסיטה כשהייתי סטודנטית,
לפני הרבה שנים

BazukaGirl31

New member
נראה לי ממש כיף, בהנחה שיודעים לרקוד.

בדמיוני אני מגיעה עם שמלה ורודה מתנפנפת וערימות של ביטחון עצמי, ואני והגרסה הישראלית של פטריק סוויזי עושים איזה דירטי דנסינג למצהלות הקהל האוהד.

בפועל, המבוכה שלי מאפשרת לי לזוז ברדיוס של 2 מ"מ מעמידת דום, ושום פטריק לא נראה בסביבה.

מישהו פעם הצליח לרקוד בדברים האלו?

לי בא

New member
הם מלמדים את הצעדים

זה באמת כיף,
אבל נראה לי שאני מבוגרת מדי לזה.

וואי- רקדתי שם 6 שנים

לא רוקדת שם כבר 4 שנים בערך..

זה נכון שהם מלמדים מהצעד הראשון ועם הזמן לומדים.

מי שרוצה לרקוד סלסה שם זה לא המקום ללמוד את זה כי מלמדים ברמה בסיסית בלבד.
סלסה לומדים בביי לטינו ובמקומות אחרים שמתמחים בזה.

אגב- זה לא מקום להכרויות.
הייתי שם 6 שנים ומעולם לא חשבתי לצאת שם עם מישהו.

למעלה