חדשה

herut123

New member
חדשה

שלום. אני כרגע מאושפזת במחלקה סגורה אחרי שהעיפו אותי מתל השומר כי ניסיתי לפגוע בעצמי. אני בתוך האנורקסיה מגיל 14 עכשיו אני בת 20. אני לא מוכנה בשום אופן לצאת מזה אני לא אוכלת בכלל באשפוז ואני בקושי יורדת וזה מתסכל אותי כל כך. אני רוצה את האנורקסיה אתי תמיד היא הכוח שלי הסיפוק שלי בחיים.

זה עבר ניטור

כי זה דומה כל כך להרבה מאוד מחשבות שיש להרבה מהגולשות כאן בראש, ולהרבה מאוד מחשבות שהיו לגולשות כאן בראש.
הרבה פעמים הפורום מצליח לעשות מאוד טוב לבנות שמצהירות שכל מה שהן רוצות זו הפרעת אכילה, אבל קיימים בהן עוד הרבה חלקים, שכשהן קוראות עליהן כאן מתעוררים.

לפעמים הקו הוא דק מאוד, עד בלתי נראה, בין מה שנראה כמו פרו-אנה לבין ההתמודדות של כל אחת כאן [למשל, המחשבות שלך על געגוע לרזון, וקנאה באנורקסיות- הן מחשבות שברור שיש להן כאן מקום- והן לא שונות בכל כך באופיין ממחשבות שמנוסחות כמו פרו אנה]
וכשההודעה היא לא מניפסט בעד החולי, אלא סיפור על מצב אישי,
נראה לי שפייר לתת צ'אנס לעוד אחות לחולי, שאולי כאן תוכל להסתייע.

levshavur

New member
לחרות

שלום לך
מאוד כואב לקרוא מה שכתבת זה ממש פרו אנה ...לפחות ככה אני מרגישה . פגיעה
עצמית לא מובילה לשום דבר טוב . אני כבר הייתי בסרט הזה ולשמחתי יצאתי
ממנו ...תביני, האנורקסיה זה לא את- זו המחלה שלך וכמו עם כל מחלה אחרת צריך
טיפול ולא להמשיך ולחיות ככה שנים רבות. אם זו הגישה שלך גם האישפוז בתל השומר לא היה עוזר לך !!! כל עוד תמשיכי לרצות את המחלה הזו היא תהיה שם, ברגע
שתתחילי להלחם, אז יש משמעות לאישפוז בתל השומר...האם אילו היית עם סרטן
את היית אומרת זה אני, זה הסיפוק שלי בחיים ומזניחה את הטיפול? ...זה נשמע הזויי אבל זה ככה גם לגביי אנורקסיה (אימא שלי ז"ל נלחמה עם הסרטן ורצתה לחיות ואחרי 3 שנים של מלחמה היא נפטרה...
)
תחשבי מה המחיר שאת משלמת עבור השהות שלך בתוך המחלה.
זה מקומם ומרגיז לקרוא שאת אוהבת את המחלה. בשעה שאני וגם אחרות נלחמות עם ההפרעה עם השיניים ונאחזות עם התקווה להחלים ואת אפילו לא חושבת בכיוון

סליחה שאני לא מקבלת אותך יפה פה בפורום אבל פה נלחמים עם ההפרעה לא מזניחים אותה
לבשה.
וכן אני כועסת!!!
אני הייתי במחלקה סגורה, אני יודעת איך זה שם, נעים לך שם?
ולא מרגישה לתת חיבוק !
לבשה.

herut123

New member
ללבשה

ממש לא יפה!! קודם כל גם אבא שלי נפטר מסרטן אז את לא צריכה להסביר לי. שנית היום העיפו אותי גם מנס ציונה מהמחלקה הסגורה כי לא אכלתי. ובא לי להגיד מה שאני רוצה אני גאה במחלה הזאת וזה שאת לא זה לא בעיה שלי. אני אשמח לכל החלמה של כל אחת ואחת אבל לשלי לא. ויש דרך להגיד דברים טוב שאת מודעת לכמה את פוגעת!

Kalphana Vera

New member
אז איפה את עכשיו? מי שומר עליך?

אני מסוגלת להבין את הגישה שלך כי בהרבה מובנים הייתי גם אני ככה במשך שנים. אולי גם היום אני ככה, פשוט מסתירה את זה טוב ממך ומשתדלת לשקר לעצמי. לא יודעת.
תגידי, קראת קצת בפורום לפני שכתבת כאן?
מה הסיבה שכתבת? מה רצית לשמוע מאיתנו?
כותבות כאן בנות שמאמינות בהחלמה, גם אם הן נופלות לפעמים. מה אותן בנות כבר יכולות לומר לך? כל הכבוד? בהצלחה עם להרוג את עצמך?
אלה לא דברים שתשמעי פה.

herut123

New member
אני בבית

בינתיים חופשייה.. אז כנראה אני לא מתאימה גם לפה.. לא יודעת מה רציתי כמו שאני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי.. מצטערת.

אני חושבת שאני יודעת מה רצית.

או לפחות מקווה שאני מבינה מה רצית.
כמו שכתבת לך קלפנה וורה, הרבה מאיתנו חשבו והרגישו כמוך, לפעמים במשך שנים ארוכות.
אבל- בתוך ההצהרות האלו, שרוצים רק את החולי ושהוא הדבר הנפלא ביותר בעולם- יש גם מחשבות אחרות ורגשות אחרים- פחד מאוד גדול ממה שיקרה, סבל גדול, תחושה שאת כלואה בתוך משהו לא הגיוני, בדידות נוראית.
הפרעות אכילה לא מופיעות סתם, והן לא קשורות לרצון להיות רזה.
הן מתפתחות כי יש איזה כאב וקושי פנימי, מצוקה פנימית, שגורמת לך לרצות להרוס את עצמך בדרך נוראית כזו של הרעבה עצמית ומניעה מעצמך של כל דבר.
לפעמים אחרי שכבר נמצאים בתוך הפרעת האכילה, התחושות האלו רדומות, ונראה כאילו את באמת רק להיות רזה,
אבל בפנים יש את הכאב הזה, ואת לא מדברת עליו, ולא עושה איתו כלום, הוא רק ממשיך לגדול ולהרוס אותך.
אם את מצליחה להבין על מה אני מדברת,
יודעת שבפנים הכל כואב ופצוע, ומרגישה כמה בודד וכואב זה לחיות עם הפרעת אכילה,
את במקום הנכון. כי כאן כולנו יודעות את זה, ורוצות להרגיש אחרת.
לא תמיד אנחנו בטוחות שאנחנו מסוגלות לוותר על החולי, לפעמים זה לוקח שנים. אבל הרצון הבסיסי קיים.

אם את לא מרגישה את כל אלו, אולי באמת לא תמצאי את מקומך איתנו. לצערי, אני יודעת שזו רק דחיית הקץ- כי יבואו ימים שבהם תרגישי את הסבל הגדול שהפרעות אכילה מביאות איתן. תראי מה זה עושה למשפחה ולחברים שלך, תראי כמה את אחרת ממה שדמיינת את עצמך, איך החיים שלך מוקדשים רק לדבר אחד ואת מפספסת את כל מה שיכול לקרות בהם, ועוד ועוד.
כשתגיעי לשם, אני מקווה בכל ליבי שלא יהיה מאוחר מדי.

חרות.

לבשה, כמו עוד בנות כאן, התגייסה להגיב לך למרות שההודעה שלך היא קשה וזרה בנוף הפורום. אני מציעה שתראי את ההתגייסות והאכפתיות שבעצם כתיבת ההודעה.
אף אחת לא מתכוונת לפגוע בך, ואין מקום להתחיל כאן להאשים לא את לבשה ולא אף אחת אחרת.
אי אפשר להגיד כאן מה שאת רוצה, והודעות זועמות כאלו לא ישארו כאן בעתיד.

levshavur

New member
לפרפר

שלום לך
אני מקווה שלא הגזמתי בשתי התגובות שלי לחרות . בכל השנים שאני פה אני לא
זוכרת שנחשפתי להודעה מהסוג הזה. אני חושבת שהגבתי בכעס כי זה מקומם
אחרי שאני קוראת איזה מאמץ הכותבות והכותבים פה עושים כדי להחלים זה קשה
לי לתפוש איך מישהי לא רוצה להחלים. במיוחד שאני מגיעה מרקע של מקצוע טיפולי .קשה לי
להתמודד עם הודעה כזאת...זה נגע לי בנקודה רגישה
...
אם לדעתך הגזמתי את יכולה למחוק את שתי התגובות שלי....
לבשה.

levshavur

New member
לחרות

שלום לך
לפורום יש כללים של מה מותר ומה אסור לכתוב בפורום. זה פורום שעוזר לאנשים
להחלים ולא לאלו שרוצים להישאר עם המחלה שלהם. מה שכתבת זה ממש פרו אנה ואסור בפורום ואת עברת על הכלל של הפורום ...זה שכתבו לך איך זה שההודעה שלך
עברה את הניטור ושזה טריגר גדול בשביל הכותבות בפורום מצטערת אם כתבתי פוגע אבל ההודעה שלך הייתה פוגעת ומקוממת שלא יכולתי להתאפק מלהגיב...זו נקודה רגישה אצל הכותבות בפורום.
זה שזרקו אותך משני מקומות כניראה שיש סיבה ממש טובה לעשות את זה ...
בדרך כלל זורקים מישהי אם אין ממש דרך לעזור לה....ומיכיוון שאת לא רוצה
להחלים כניראה שראו שאין טעם להשאיר אותך גם במחלקות יש את הכללים של מה מותר או אסור שם...
זה עצוב שאת מתגאה במחלה שלך זה מאוד עצוב , וזה שאת לא מבינה או לא רוצה להבין איזה נזק את עושה לעצמך...
לבשה.

herut123

New member
ללבשה

כנראה שלא ידעתי מה משמעות הפורום הזה. ואת צודקת בדברייך, וזרקו אותי מ6 מקומות

למעלה