חדשה!

Nati17S

New member
חדשה!

היי! אני נטלי, בת 17 מהצפון :) גיליתי את הפורום הזה עכשיו דרך שיטוט באינטרנט והחלטתי מיד להצטרף. אני (כצפוי) חולת glee ואין דרך טובה יותר להעביר את הזמן עד אפרילמלבלות כאן, במיוחד אחרי הסיום הטראומטי של אתמול!!! הייתי שמחה להנחייה קלה בנוגע למונחי הפורום וכו (הייראם? אנגסט? ) כי אני קלולס לחלוטין בנושא. מקווה להתקבל היטב

shaharory

New member
היי! אני שחר :)

הייראם הוא אחד מהאבות של רייצ'ל, זה עם המשקפיים- לא זה עם החיבה לטוני דנזה. הוא גם עונה לכינויים מושלם, מדהים ומהמם
angst זה ז'אנר של פאנפיקים ומילה כללית לדברים עצובים שסוחטים את הלב. לדוגמה, פרק 14
חוץ מזה, כדאי שתיקראי את חוקי הפורום (לינק למעלה) וגם יש לנו מילון מונחים (איפשהו שאין לי מושג איך להגיע אליו)

A TotalGleek

New member
ברוכה הבאה !

אני ניצן (בת) :)
בנוגע למונחי הפורום-שימי לב שלמעלה,קצת מתחת לכותרת הפורום כתוב "מילון מונחים". ובגלל שאין הכל אז הנה הסבר קטן: הייראם (Hiram)-אבא של רייצ'ל, זה עם המשקפיים :) אנגסט - סוג של ז'אנר בפאנפיקים (נמצא במילון המונחים), בעצם כל סיפור מתאר חרדות,כעס,כאב ודברים בסגנון. ושיהיה ברור- אני מלכת האנגסט !
כולם מתקבלים פה יותר מהיטב !

neurotica

New member
שלום לך!

ברוכה הבאה!! אני מאיה, ואני מנהלת את בית המשוגעים הזה. לגבי המושגים - אנגסט זה סוג של דיכאון. כאילו, אם סיפור מסוים הוא בז'אנר אנגסט, אז כדאי להכין טישו. הייראם זה אחד האבות של רייצ'ל, תהרגי אותי אם אני זוכרת איזה. חוץ מזה, אם תציצי למעלה יש שם "מילון מונחים", את מוזמנת לדפדף בו קצת. וגם כדאי לקרוא את התקנון, אם עדיין לא עשית זאת. השתלבות נעימה

Nati17S

New member
למרות מספר הפעמים המטריד שצפיתי בה

אני לא זוכרת. אבל! מרסדס שרה את הל טו דה נואו מיד אחריה

Nati17S

New member
תודה על זרועותיכם הפתוחות

שחכתי לספר אגב, עוד כל מיני דברים (שאולי) מעניינים עלי
אני מנגנת על קלידים ומפוחית (טוב, וונאבי על המפוחית) אני ביסקסואלית (עוד לפני שבריטני הייתה
. אגב אני משוגעת על בריט וסנטנה) חולת ריאליטי ומיוזיקלס (למרות שיש לי חורים בהשכלה) אה כן, ויש לי נטייה לסיים משפטים עם משהו בתוך סוגריים

Ayelet 363

New member
גם לי יש נטייה לסיים משפטים עם משהו בתוך

סוגריים. וסוגריים (ומכפים) בכלל... (ושלוש נקודות). וגם אני חולת מיוזיקלס. נראה לי... לא ממש יצא לי לראות... ובטח גם לא אכול לראות בזמן הקרוב הקרוב, אבל- יש לך המלצות? אה, וההדגמה של הסוגריים, המכף ושל שלוש הנקודות לא הייתה מכוונת.

Nati17S

New member
עניין הסוגריים זו מחלה חשוכת מרפא

אמממ ההמלצה הכי הכי תהיה לראות את WIKED שבטח את תוהה איך, אז תשוטטי ביוטיוב ותראי, יש איזה אחד שצילם את כל ההצגה, אם את חזקה באנגלית ואיכות צילום צולעת לא מפריעה לך,את תהני מכל רגע! יש את המופע עם מייגן הילטי, שהיא גלינדה נהדרת וקורעת מצחוק. כמובן שיש את הברורים מאליהם, קברט, ווסט סייד סטורי ורוקי הורור :) אה, וסוף ההודעה שלך ממש הצחיק אותי
ותרשו לי להיות מושית לרגע, שיואו אתם ממש נחמדיםםםםםםםם

למעלה