ברוכה הבאה! אני נעמה
ק קליקליקורט New member 25/2/12 #50 רגע! יפי הזכירה לי גיף! יפי... האם את מוכנה להיות המזכירה שלי? |פאפייס| את מעולה בזה וגיף בשבילך נטלי --->
רגע! יפי הזכירה לי גיף! יפי... האם את מוכנה להיות המזכירה שלי? |פאפייס| את מעולה בזה וגיף בשבילך נטלי --->
ק קליקליקורט New member 26/2/12 #67 כי את חושבת שאני קמצנית. אז זהו, אני לא... נתתי לחברה שלי כסף סתם ככה... אני לא קמצנית! אה יפי, העלתי את המחיר כי אמא שלי חייבת לי 100 שקל כי היא לקחה לי 90 והוסיפה 10 ש"ח ריבית כנראה... אז זה עלה לשקל לחודש.... בסדר? D:
כי את חושבת שאני קמצנית. אז זהו, אני לא... נתתי לחברה שלי כסף סתם ככה... אני לא קמצנית! אה יפי, העלתי את המחיר כי אמא שלי חייבת לי 100 שקל כי היא לקחה לי 90 והוסיפה 10 ש"ח ריבית כנראה... אז זה עלה לשקל לחודש.... בסדר? D:
ק קליקליקורט New member 26/2/12 #66 אגורה לחודש? אני קצרה בכסף!! נו... אני אמשיך לחפור בתיוג של ג'ואי בטאמבלר כדי למצוא גיף מעצבן...
ש שוקוהולית New member 26/2/12 #65 וולקאם! אני אנה, והפורום נוטה להיות מגניב כשאני לא נמצאת בו יומיים. כמו כן, מנהיגה והחברה היחידה באגודה נגד גיפים ותנועת "שמישהו יגרום לבליין להפסיק לדבר." נראה לי שכל שאר האינפורמציה הרלוונטית כוסתה כבר, אז תבלי!
וולקאם! אני אנה, והפורום נוטה להיות מגניב כשאני לא נמצאת בו יומיים. כמו כן, מנהיגה והחברה היחידה באגודה נגד גיפים ותנועת "שמישהו יגרום לבליין להפסיק לדבר." נראה לי שכל שאר האינפורמציה הרלוונטית כוסתה כבר, אז תבלי!