כמה שהיא יפה ! פשוט לא להאמין-היא התחילה בתור אלונה מהפיג'מות, אתם קולטים מזה? מהפיג'מות ! ואז השתדרגה במיוחד והגיעו לשחק בעל טבעי ועוד להתנשק עם ג'נסססס ! איזה כיף לה- היא התנשקה עם ג'נסן , גאד ! מה הייתי מוכנה לעשות בשביל להתנשק איתו, בעצם , מספיק לי רק לראות אותו במציאות [[=
אני עוד יותר מעריכה אותה כי בנוסף היא גם השתתפה בסדרה האהובה עליי ורוניקה מארס..ושם היא גם התנשקה עם אחד שווה לא פחות- טדי דאן..שבמקרה יצא לי לפגוש במציאות אבל לצערי לא להתנשק איתו כי חברה שלו היתה שם גם..
ככה פנטזיית הקאס/ג'ו שלי תוכל להתממש במובן מסויים (שלא תביני אותי לא נכון - א ה ב תי את דין/ג'ו, אבל יש לי נטייה לחבב זוגות שמאוד לא סביר שאי פעם יקרה ביניהם משהו). זאת התיאוריה שלי: מישה יככב באיזו ווב-סריס שנקראת Divine בתור כומר ובלה-בלה-בלה... עכשיו, בפייסבוק *האמיתי* (100 אחוז) של אלונה, היא הוגדרה כמעריצה של Divine הרבה לפני ששמעתי על הסדרה, והיא מסוג האנשים - כמו רוב הסלבים - שבד"כ מגדירים את עצמם כמעריצים של הפרוייקטים שהם לוקחים בהם חלק. בטוויטר שלה היא פרסמה לפני חודש ככה תמונה של עצמה בתור ברונטית עם מראה אפל(שלדעתי מאוד מתאים לאופי של הסדרה) - איפור כבד, מעיל פרווה, תכשטת וכיו"ב וכתבה "תפקיד שונה לגמרי" או משהו כזה. אז יש לי ניחוש פרוע שזה קשור איכשהו ל-Divine. וואו, חפרתי.
ואיך שלא מסתכלים על זה, יצאתי סטוקרית. חח לא נורא אוהבים אותך, אלונה.
עכשיו קראתי את הכתבה! עוד תיאוריה שלי (כמו הרבה לפני זאת) הופרכה. בכל זאת אני מאמינה שיהיה לה תפקיד/תפקידון בסדרה. נו, אני אעשה את מה שאני יודעת לעשות הכי טוב ואחזיק אצבעות.