חדשה..

חדשה..

בקרוב אהיה גרושה, בת 22 וחצי, הייתי נשואה בקושי חודש וחצי, ובעלי החליט שזה גדול עליו, עזב את הבית וחזר לגור אצל ההורים שלו (הוא בן 25..) אני עדיין מעכלת את העניין.. אבל לא נראה לי שיהיה עיכול אמיתי עד שממש אהיה גרושה...

NoaModiin

New member
מקרה לא שגרתי בעליל

אני מקווה שאת מספיק חזקה כדי לעבור את זה. נסי לראות את הצד החיובי של כל "ההרפתקה" הזאת - מכיון שאין לכם ילדים את נחשבת רווקה. גם גילך צעיר מאוד ואת יכולה להמשיך את חייך בערך מאותה נקודה שלפני הנישואין. אל תנסי לשכנע אותו או לאלץ אותו להשאר - טוב לא יצא לך מזה. במקרים כמו שלך - עדיף לגמור עם זה כמה שיותר מהר. שיהיה בהצלחה !

א פרסקי

New member
עכשיו נשאר לך

להתחיל לחגוג כמו גרושה
חחחח בהצלחה

יערית

New member
בגיל 22

התהפכתי בדיוק בין הולנד לארה"ב וכך עברה לה שנה וחצי בחגיגות שאחרי הצבא. בגיל 26 הוטבעתי :) אז מציעה לך, לעכל מהר ולחזור לחיים שיגרתיים של נוהל "החיים חזקים" וממשיכים הלאה, יש לך עוד הרבה מה להספיק ואת מאד צעירה. בהצלחה.

ye44

New member
תקחי

מסוג עיכולקס יתעקל לך יותר מהר
נראה לי שאת צריכה ללכת קצת לסופרלנד,לפסטיגלים תראי קצת ערוץ הילדים זה יעזור לך להתאושש צ'יק צ'אק יקירתנו את כמו באהבה ראשונה כשנפרדים יש קצת טלנובלות
ואח"כ החיים נהיים יותר יפים, כרגע את משלמת על טעויות הדור הצעיר של זמננו סובל מרגרסיה 25 זה כמו גיל 18 רוצים לשחק באבא אמא
תתבגרי עוד 7 שנים ותחפשי סיבוב שני

2ר2ורה

New member
נשמהההההההההה

כל החיים לפנייך מותק ... אני בת 25 ויש לי ילדה והתגרשתי אתמול... אין לך מה להיות עצובה דפדפי ועיברי הלאה הוא עוד עושה לך טובה שהוא חותך עכשיו ולא נישאר ומסייט לך את החיים אני לא מיצטערת על הבת שלי כפרה עליה היא החיים שלי ואני אהיה שם למענה בכל שתחפוץ אבל החיים ללא ילדים קלים יותר את רווקה לכל דבר ועיניין תחשבי שניפרדתם לפני החתונה וביטלתם... אנחנו צעירות כל החיים לפנינו עדיף שתחגגי כי אם לא יחגגו עלייך .....עזבי אותך כבדות תשמחי במה שיש ותברכי על כך

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

הספקת לעכל כל כך מהר שאתם נשואים עד שאת עדיין יכולה לקרוא לו "בעלי". אין לי ספק שתעכלי מהר מאוד את העובדה שהוא האקס שלך. כל זה יישאר רק זיכרון רחוק בתודעה שלך. בהצלחה.

תעכלי...

בגילך ובמצבך <ללא ילדים...> זה כמו שמעכלים פרידה מחבר אחרי מספר שנות חברות. רק שאת קיבלת תעודה המעידה על נסיון יתר. יהיה בסדר.

../images/Emo140.gif

יכולה לגלות לך שבגיל שלך גם אני כמעט ועשיתי את זה אחרי חודש וחצי לקח לי עוד שמונה שנים לעשות את זה ממש :)
וברוכה הבטה

למעלה