חדשה!!

דידושה94

New member
יאי^^

היי נטע! צריך לפתוח קבוצה "אנחנו אוהבים את גלי אבל בחיאת זרקו את פין" נראה לי שיהיה לה ביקוש.... (לפחות ממה שאני יודעת מהבית ספר שלי) וזה ממש יהיה לי מוזר לראות אותו ואת קורט חברים. אני עוד רגילה שהוא Harry Freaking Potter :) (שם של שיר שהיה במחזה שהוא השתתף.. והוא שיחק את הארי
)

הופה!

ידעתי כשראיתי את ההודעה הראשונה שהזכרת את דארן כריס, שאת מכירה אותו מלפני הסדרה, שראית את המחזמר. היי, אני רוני, אני גם אוהבת גלי... ופין בעיניי מושלם לתפקיד האידיוט. אבל חילוקי דעות זה מעניין בפורום, אז יהיה בסדר
בכל מקרה, את קוראת הארי פוטר? כי אני חושבת שיש עוד פורום בתפוז שיתאים לך!!

דידושה94

New member
"פין מושלם לתפקיד האידיוט"../images/Emo6.gif

אני קוראת הארי פוטר (או ליתר דיוק קראתי בעברי.... עכשיו זה יותר לדחוף לאחים שלי שיקראו) את ראית את המחזה של דארן? ועל איזה פורום התכוונת? פורום הספר של הארי פוטר?

בדיוק לזה התכוונתי!!

ואצלנו בפורום זה פחות או יותר לא חוקי לא לראות את המחזמר. או את מחזמר ההמשך

y a m i girl

New member
כנראה ש

כנראה שלא הבנת מאיך שדיברתי על דארן- את לא צריכה להגיד לי מי אלה סטארקיד פוטר ומה הם עשו עד היום, אני מכירה אותם ממזמן
אני אפילו חברה של ג'ו ווקר (וולדי, נו) בפייסבוק

דידושה94

New member
הוא אישר אותך????

*הקנאה* אף אחד מהם לא מאשר אותי!!! היחידה שאישרה אותי זאת בוני ואז היא מחקה אותי תוך חמש דקות.... וג'יימי שאישרה אותי ליומיים וחצי ואני עדיין מחכה שדארן יאשר אותי ...(לא יקרה)

y a m i girl

New member
דארן לא מאשר../images/Emo10.gif

הוא מבאס ממש. ג'ו אישר אותי וגם איזה חברה שלי ועכשיו היא כבר לא חברה משותפת שלנו, נראה לי שהוא מחק אותה
אבל יש לי את כולם בטוויטר...

דידושה94

New member
גם לי יש את כולם בטוויטר..

אבל זה לא מספק כמו לדעת שהם אישרו אותך בפייסבוק... (סיפרתי לחברה שלי שג'ו אישר אותך והיא התחילה למלמל כל מיני מילים למינהן שעדיף שלא אחזור עליהם
) עם כל הקנאה והאהבה... כיף לך!!!!

y a m i girl

New member
כנראה ש

כנראה שלא הבנת מאיך שדיברתי על דארן- את לא צריכה להגיד לי מי אלה סטארקיד פוטר ומה הם עשו עד היום, אני מכירה אותם ממזמן
אני אפילו חברה של ג'ו ווקר (וולדי, נו) בפייסבוק

למעלה