חדשה!!

דידושה94

New member
חדשה!!

קוראים לי עדי.. אני בת 16... ואני מכורה לגלי (וגם הדבקתי את כלללללל החברות שלי בדרך :) אני מתה על העונה החדשה ... מקווה שתשתפר (היו כמה פרקים צולעים אבל נסלח להם ...) אני שמחהההההה שדארן כריס הצטרף (הוא מוכשר בטירוףףףף ) אני מכירה אותו עוד הרבה לפני שהוא השתתף בגלי (לא אישי... הלוואי והייתי מכירה אותו אישי...) אני אוהבת לשיר בעצמי.. ואני מתה שיהיה לי גלי בבית ספר (לא יקרה... בית ספר דתי=//) בכל מיקרה מקווה להשתלב :)

riktal

New member
ברוכה הבאה - עד ../images/Emo140.gif

אני בטוחה שתשלבי פה מהר (אחרי הכל, ממה שכתבת זה די ברור שאת כבר GLEE בנשמה
).

דידושה94

New member
חחחחח

אני אוהבת מוזיקה בנשמה... אז זה מסתדר לי נהדר עם גלי :) (אני סתם זורקת את זה בתור הערה סתמית.. אני מעלה סרטונים ליוטיוב שלי שרה אם מישהו רוצה לראות רק שיבקש:)

Ayelet 363

New member
היי! ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה גם לפה!
אני מכירה את דארן כריס רק מגלי, אבל בהחלט נשביתי בקסמו. חח... אני סיימתי את בית הספר, ואני גם שרה זוועה, אבל התחלתי כבר מזמן לתהות אם הייתי מצטרפת למשהו כזה בהשפעת הסדרה. אתמול אפילו הקלטתי את עצמי שרה את Defying Gravity כשהגרסה של כריס קולפר וליה מישל ברקע, פשוט כדיי לדעת כמה זוועה אני שרה- והפתעתי אפילו את עצמי בכמה זה היה גרוע! (טוב, אני אפילו לא התרגלתי להגות את שם השיר כמו שצריך. אני אומרת\שרה Defying Ravity. ה-G's שלי מתאחדות). בטוח שתשתלבי!

דידושה94

New member
גם אני אומרת ככה!חשבתי שזה בעיה באנגלית שלי ו

וחוץ מזה אני אוהבת לשיר.. אני אפילו מעלה ליוטיוב (או לפחות העליתי ... אני צריכה באמת לעלות... נחכה שהדלקת גרון תעבור לי..) אני חושבת שגם לרוב השחקנים בסדרה לא שרים משו (אני לא אנקוב בשמות כדי שלא יהרגו אותי פה) אז ככה שכל אלה שחושבים שהם לא שרים יפה אין להם מה להתבייש....

Ayelet 363

New member
נשמח אם תעלי לפורום קישור לשירים שלך ביוטיוב

ובכל מקרה- שדלקת הגרון תעבור מהר! תרגישי טוב!

דידושה94

New member
מודיעה מראש שאני לא מושלמת

ואלה לא שירים מגלי... בכל מיק
בין הביצועים שאני הכי מחבבת (וסורי על המיקרופון...) ואני מצטערת עם אחותי ברקע קצת .. אמ.. משגעת אותכם.. |סלינק|http://www.youtube.com/watch?v=dgi7Qe1eWDQ אשמח לתגובות בונות^^ או לא בונות.. העיקר תגובות^^

Ayelet 363

New member
זה נחמד!!

ואמנם לא הכרתי את השיר קודם, אבל עכשיו אני שומעת אותו כדיי להשוות- וזה יצא טוב! כל הכבוד!

דידושה94

New member
קראתי את ההודעה שלך שוב... ו...

ולא הבנתי למה כתבת שוב... עכשיו אני מבינה!! חחחח אני מנסה להיגמל מהפייסבוק ולמצוא אנשים לדבר איתם על תחומים שאני אוהבת מחוץ לבית ספר(תכלס אין לי חברות מחוץ לבית ספר...) אז אני מנסה את תפוז

ברוכה הבאה עדי../images/Emo24.gif

אני שוהם בן 24, ואני בטוח שתשתלבי בקלות
באמת העונה הזאת התחילה יחסית חלש אבל לאט לאט הם חוזרים למוטב. איזה דמויות את אוהבת? ואת יכולה חופשי להגיד מי לדעתך שר/רוקד/משחק גרוע וכו' אף אחד לא יגיד לך כלום
אני למשל עד היום לא מבין איך ליהקו את פין ועוד לתפקיד הראשי! הוא שר על הפנים ומשחק ממש לא משהו, אבל לפחות בשירה הוא מראה סימני שיפור...

דידושה94

New member
תודה לאל!!!

עוד מישהו חושב כמוני... יש כאלה שמתחילות להרים עלי כפכפים שאני רק מתחילה להגיד משהו... הוא פשוט ג-ר-ו-ע!!!! ואפרופו זה שמשחק את בליין נבחן לתפקיד הזה ולא התקבל... איך????

y a m i girl

New member
../images/Emo45.gif

צודק! עם כמה שאני מתה על דארן, אני שמחה שהוא לא קיבל את התפקיד המפגר הזה! ולגמרי יושב עליו התפקיד של בליין ואני רוצה שבליין וקורט יהיו כבר ביחד, ראבק! ולעדי, לא הצגתי את עצמי, אני נטע, בת 20. וגם אני שונאת את פין האידיוט.

למעלה