חדשה :)

GleeKit

New member
חדשה :)

היי כולם אני ספיר, ואני מכורה קשות מאוד מאוד מאוד לglee חח כאילו ברמות אדירות אני מכורה לזה הפלייליסט שלי הוא די קבוע והוא משתנה מפרק לפרק :) עד עכשיו הפלייליסט שלי באייפוד היו השירים מפרק 6, עכשיו הוא ישתנה לפרק 7 :p אני מתגייסת עוד חודשיים לקורס חובשים :) נעים להכיר :)

Ayelet 363

New member
נעים להכיר!

אני איילת, נעים להכיר אותך! וברוכה הבאה לפורום! גם אני מתגייסת עוד חודשיים (בערך), אבל התפקיד שלי לא כזה ברור. בהצלחה בגיוס, בכל מקרה. ברוכה הבאה!

GleeKit

New member
מה התאריך גיוס שלך?

אני ב-11/1/11 :) ונעים להכיר גם אותך :)

Ayelet 363

New member
או מיי גאד!

חח... סורי על הכותרת ה... טוב, מוגזמת, אני מניחה, אבל איזה מגניב- אנחנו מתגייסות באותו התאריך בדיוק.
האמת שכבר הכרתי דיי הרבה שהיו אמורות להתגייס בתאריך הקודם שלי, ואז אחת עברה, ולשנייה דחו, ואז גיליתי שעוד שתי בנות שאני מכירה מתגייסות בתאריך הזה, ואז לי דחו (XD מצטערת על החפירה)...

GleeKit

New member
חח מגניב מאוד :)

האמת שנראה לי שזה תאריך סופי כי אני עושה קורס חובשים, אז לא נראה לי שידחו לי את זה עוד :) מאיפה את? אני מיהוד אם מישהו מכיר (זה ממש קרוב לשדה תעופה)

Ayelet 363

New member
גם לי נראה זה התאריך הסופי

כי דחו לי אותו אחרי כבר כמה זמן, וכבר נתנו לי תפקיד. אני מחיפה.

o0Invisible0o

New member
אני גם מיהוד.../images/Emo9.gif

אבל אני בת 23 אז הסיכויים שאנחנו מכירות קלושים..
בכל מקרה, ברוכה הבאה לפורום.

riktal

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

גם אני כמוך - כל פעם אחרי פרק אני מוסיפה עוד ועוד שירים לנגן
. בעבודה שלי כבר מכירים את כל השירים של GLEE כי אני מנגנת אותם על המחשב כל יום, כל היום. שיהיה גיוס קל ומהנה (קורס חובשים צריך להיות מעניין - לא
?)

GleeKit

New member
נעים להכיר :)

חח אני היחידה בבית שלי שרואה את זה, וכל פעם שאני מתחילה לשמוע אח שלי מתחיל להגיד לי להנמיך >< זה קצת מעצבן חח אה והתחלתי לראות את glee מהיום ששידרו ביס (בגלל כל הפרסומים ההם שלהם- glee" או לא glee")

ברוכה הבאה ספיר../images/Emo24.gif

נעים מאוד אני שוהם וגם אני חולה על הביצועים של גלי ויש לי את כל הדיסקים וכמובן את כל השירים על המחשב
אני בטוח שתשתלבי פה בקלות ובהצלחה בגיוס

למעלה