חדשה

lenaven

New member
חדשה

שלום לכולם! באתי לפורום הזה כדי לחפש תמיכה,עצות ועידוד.קצת על עצמי-חודשיים אחרי לידה ועם 15 קילו משקל עודף (שהופיע משום מקום),אני יודעת שחודשיים זה עוד מוקדם לתסכול אבל העליה היתה מהירה ודרסטית,בנוסף בעלי הוא איש רזה אז לידו אני מרגישה כמו היפופוטם (למרות שהוא אומר שהוא אוהב אותי ככה...חמוד!!!).אני אוכלת 3 ארוחות גדולות ו3 נישנושים בין לבין של פירות או יוגורט אבל הבעיה שלי זה אני לא מסוגלת לא לאכול בלילה,ממש לפני השינה ולפעמים באמצע יום אני נתקפת בהתקפים של בליסה נוראית....שלא לדבר על אופניים שצובר אבק ומחכה שאקיים את הבטחתי-להתאמן עליו כל יום מינימום 15 דקות.אני עוד שבועיים חוזרת לעבוד ומרגישה שאני חייבת לעשות משהו ביקשתי הפניה לדיאטנית אבל זה יהיה רק בסוף החודש. תודה על הקשבה...מחכה לתגובתכן לילה טוב

ברוכה הבאה ובהצלחה! ../images/Emo140.gif

אוי, הכי קשים הם התקפי הבליסה. גם אצלי שעות הערב המאוחרות הן הבעיה הגדולה, שם אני מסוגלת ליפול, גם אם כל היום היה טוב. השיטה שלי, לקחת מברשת שיניים ולצחצח שיניים ובכך אני מכריזה לעצמי על סיום שלב האכילה באותו היום. יש את רגע המאבק בין הרצון להכניס משהו נוסף לפה, לבין הצחצוח, אך ברגע שאני לוקחת את מברשת השיניים, אני מרגישה תחושת ניצחון קטן.
חודשיים זה באמת מעט זמן, לאט לאט את יכולה להכנס עם עצמך למסגרת של אכילה נכונה ובריאה, עד שתתחילי ללכת לדיאטנית שתעזור לך בזה. את מוזמנת לקרוא בפורום, יש הרבה טיפים ורעיונות לתזונה בריאה ועצות לירידה. זכית שיש לך בעל מפרגן שכזה. בהצלחה עם הדרך החדשה!

יעל י

New member
ברוכה הבאה ומזל טוב...

כמה עצות... מים.לפחות ליטר וחצי יש?אם לא אז בבקשה,זה עוזר. לילה מותר בסדר לאכול אם זו אחת מ 3 ארוחות הביניים.מה דעתך על שתיה עם פרוסה עם ריבה דיאט(לי הדיאטיקאית נתנה שתיה+4פתי בר 2כפיות ריבה דיאט ללילה) בשבועיים שנותרו שימי את התינוק בעגלה וצאי לטייל רגלית.חצי שעה. בהצלחה.

למעלה