חדשה..

lorchi

New member
חדשה..

אני חדשה בפורום ויש לי שאלה. איך לגרום לפוינט להיות יותר גמיש? כאילו שהקשת למטה תהיה יותר קטנה, המורה שלי אמרה לי לעשות עם גומי של פלאטיס אבל אני לא מוצאת אותו. למישו יש תרגילים אחרים? תודה מראש. ליאור :)

toto41

New member
עם הגומי זה מצויין

תנסי בחנויות ספורט- במיוחד ברשתות הגדולות, יש שם את הגומיות האלה. בנוסף את יכולה לעשות מול כיסא או משהו כזה- לעלות לפוינט (דמי פוינט) ולסות עוד ועוד לדחוף את הקשת כלפי חוץ, בנוסף אפשר לעשות, כשאת על הדמי פוינט, לכופף בירכיים (כך זה ידחוף את הקשת החוצה עוד)- (force arche). לעשות הרבה פלקס ופוינט בישיבה- דרך דמי פוינט (למתוח ממש את השרירים העליונים)- ולשים לב שהאצבעות לא פונות פנימה או החוצה כשעושים פוינט.

lorchi

New member
תודה אבל..

ניסיתי עם גומי פעם והוא נקרע.. ולא הבנתי ממש את האחרים..

מים לים

New member
אממ אני אנסה לעזור

לעמוד על רגל אחת שברגל השניה את עושה פויינט ודורכת עליה עם קצת משקל.. לשבת עם שתי רגלים ישרות ולעשות פויינט ופלקס כידי לחזק את הגשר... לתת קונטרה עם היידים לקופף את הפיינט בעזרת היד כידי להאריך את השריר ולהגמיש אותו.. את צריכה בשביל פיינט שריר חזק וגמיש.. אז עושים תרגלים שמאריכים את השריר ותרגילים שמחזקים את השריר.. אפשר נגיד ישיבה שפופה על הפויינט זה דברים כואבים וצריך להזהר לא להניח יותר מידי משקל כי זה יכול לעשות נזק את צריכה לעשות את זה מאוד עדין.. ודבר נוסף שיכול לעזור זה ללכת הרבה על קצות האצבעות ..

ולא לשכוח..

שהגוף הוא הכלי שלך, להקשיב לו , לא להגזים משום שאז אולי יהיה לך פוינט מפואר אבל בעיות אחרות בקרסוליים או בברכיים. ולכן חשוב לתרגל לאט לאט ולתת לגוף את הזמן שלו . בהצלחה

למעלה