חדשה :)

jasika siton

New member
חדשה :)

התחלתי לראות את הסדרה לפני כמה ימים, ואני בעונה השנייה בסוף .. וממש המכרתי אליה, אז החלטתי להכנס לפורום :) אני ג'סיקה, בת 17. ויש לי שאלה, אומנם אני עדיין לא הגעתי לעונה השלישית, אבל עד עכשיו הסדרה היא מהממת, אחת הסדרות הטובות, וראיתי שהרבה בפורום אמרו שהם התאכזבו מהעונה השלישית ושהראשונה הייתה הכי יפה, מישהו יכול להסביר לי למה ? ובכמה זה הפך להיות גרוע ? ובכל מקרה, יש למישהו את העונה השלישית להורדה עם תרגום מובנה ? אבל להורדה לא לצפייה ישירה. תודה :)

alonback

New member
ניסיון הסבר

נראה לי שהבעיה של רוב האמשים עם העונה השלישית היא התסריטאים. בעונה הראשונה הכל נפתח עם המון דברים פתוחים שבסוף העונה הכל התחבר בצורה טובה שנתנה לצופים הרגשה של סגירת מעגל. בעונה השנייה והשלישית בעיקר המון מהסיפורים שהתחילו פשוט השאירו אותם עומדים באוויר בלי שום התייחסות אליהם בפרקים הבאים, נוצר מצב שהצופים מאוד מבולבלים וכל הזמן שואלים "אבל מה קרה עם...". אני חושב שבעונה הראשונה התסריטאים ידעו מראש לאיפה הם לוקחים את הסיפור בעוד בעונה השלישית הם התחילו בלי שום מושג לאיפה זה יוביל ופשוט "הלכו עם הזרם" ומרגישים את זה. בנימה אישית למה לא אהבתי את העונה השלישית: היא הייתה עונה מאוד יבשה בלי שום קטעי אקשן ראויים, בעונה הראשונה כל העונה נבנתה לקראת ה show off בין סיילר לפיטר, בעונה השלישית הפכו את פיטר לנקבה ככה שלא היה מי שייתן פייט רציני לסיילר ולכן לא הייתה בנייה לקראת שום דבר.

jasika siton

New member
הבנתי,

תודה .. למרות שאני מקווה שהעונה הרביעית תהיה טובה יותר כמו הראשונה :)

noamgorange

New member
שלא תביני לא נכון.

הכל יפה מאוד. אבל עונה 2&3 פחות יפה, עדיין יש בחלט מה לראות.

Gabriel Gray

New member
בכל סדרה העונה הראשונה היא הכי טובה-חוץ....

מה המפץ הגדול....העונה השניה קורעת!!!

jasika siton

New member
לא נכון לא בכולם..

נגיד " גסיפ גירל " העונה השנייה יותר טובה, " חברים " העונות האחרונות יותר טובות .. אז יש ויש .. ואני ממש אהבתי את 2 ו3 בגיבורים, כמו את הראשונה.

Gabriel Gray

New member
לא ראיתי את הסדרות האלה...

וגם שכשאומרים כולם אי אפשר להתכוון לכולם כי לא ראיתי את כל הסדרות בעולם ומכל הזמנים.....וגם אני אהבתי את העונות האחרות כמו את הראשונה!!

למעלה