חדשה.

רינה97

New member
חדשה.

שלום, שמי רינה, בת 52 ואני חדשה בפורום. בעלי נפטר ממחלת הסרטן לפני כחודשיים, מרגישה בודדה, געגועים. אני עוסקת בהוראה ויש לי 3 ילדים- 2 נשואים ואחת בת 15. הצטרפתי לפורום כדי להקשיב , לשתף ולהכיר אנשים במצבי.

מיק41

New member
שלום רינה

הגעת למקום הנכון! כולנו כאן באותו המצב. השנה הראשונה מאד קשה, לעבור כל דבר בפעם הראשונה לבד(חגים, ימי ששי ו....). עם הזמן לומדים לחיות עם המצב ומרגישים פחות בודדים. אני מיכל בת 41 +3 אלמנה כמעט 4 שנים.בעלי נפטר גם ממחלת הסרטן. ברוכה הבאה.
מיכל

אתי161

New member
שבת שלום

רינה לילה טוב, שמי, אתי ובעלי נפטר בדיוק היום לפני 4 חודשים מסרטן. פעלת נכון מאד בהיכנסך לפורום, זה מקום מאד תומך. כולם כאן נמצאים באותו מצב ובאמת אפשר לכתוב חופשי מה מרגישים ולקרוא איך אחרים מרגישים, כי כל אחד מאיתנו הוא אדם שונה, תגובות שונות לאובדן הענק הזה......... התנהגות שונה והתמודדות שונה. אני מאחלת לך מכל הלב, שתצליחי למצוא את הדרך........אני לרשותך אם תרצי, את יכולה לשלוח מסר אישי ואז אצור איתך קשר. מחבקת אותך, אתי

ברוכה תהיי

מצטערת וכואבת את האובדן שלך , אבל מעריכה את הרצון שלך לשתף ולהקשיב הפורום הזה נועד לאלמנות ולאלמנים לשוחח על הדברים המיוחדים שעולים בחייהם בגלל האובדן ורק מי שכאב על האובדן ידע לתמוך באחר שיבקש לחלוק את כאבו על האובדן קראי וכתבי בפורום בהרוכה הבאה למקום שלנו

הבורר

היי רינה תהי חזקה כולנו פה אוברים את אותו אדבר ברוכה הבאה בכול זמן ובכול מצב נוכל לאזור לך

ברוכה המצטרפת

היי רינה קצת מקברי, להגיד ברוכה הבאה לפורום כזה... ובכל זאת ,אם בסטטוס אז זה המקום ,כאן יבנו את שאת עוברת הכי טוב, מבלי לשפוט, כאן המקום להתמך ולתמוך .. אני טלי, בסטטוס 3 וחצי שנים+שלושה ילדים בוגרים, נפלאים, ונכד ,עם השנים זה לא נעשה קל יותר, אבל לומדים לחיות בצל הכאב והגעגוע ..לומדים לחלום מחדש לתכנן תוכניות, ולחיות הכי טוב שאפשר ..
טלי

רינה97

New member
...

ערב טוב. שמחתי לקרוא את התגובה וההתייחסות. גם אני אמא לשלושה ילדים שניים נשואים ושתי נכדות מתוקות. מאוד קשה לי כשהם אומרים לי שאני עצובה ולא מחייכת כפעם. האמת שבכל בוקר אני אומרתלעצמי שמהיום אני אהיה שונה אבל תחושה של עצבות אופפת מחדש. מקווה שזה יחלוף. בנוסף לנשואים יש לי בת בת 15 שאני מנסה עבורה לשמוח ולהמשיך הלאה. חשוב לי לשדר לה שיש תקווה וכי תמיד עדיף להדליק נר מאשר לקלל את החושך. על חלומות ותכנון תכניות עדיין איני מסוגלת לחשוב. תמיד עשינו הכל יחד.. שיהיה לילה טוב רינה

ליגה76

New member
../images/Emo201.gifתמחומי

תהיי חזקה. הגעת למקום הנכון, כולם תומכים פה בכולם, כמו משפ' קטנה. אני התאלמנתי לפני 6.5 שנים מתאונת דרכים שבה נפצעתי אנוש. הייתי אז בת 26 + 3 ילדים מקסימים שרק בזכותם אני עומדת היום על הרגליים. נשמתי, צריך המון כוחות להתמודד, לכל אחד יש את הדרך המיוחדת שלו. ומותר לפעמים להישבר ולדעת שאת תצאי מכל זה חזקה יותר.
שלא תדעו עוד צער

למעלה