חדשה

חדשה

שלוםם. אני חדשה פה והאמת שאני קטנה יחסית אני רק בת 12 >< אבל הנושא הזה מאוד מעניין אותי ואני ממש צריכה בו עזרה.. הרבה פעמים קורה לי שאני בחלום צלול, אני פשוט בטוחה שאני בחלום אני יודעת את זה ואף מנצלת את זה, נניח בחלום משעמם לי ו.. אני רוצה לזמן את חברה שלי טוב? אז אני חושבת חזק וגם אומרת בקול רם שאינ רוצה שהיא תבוא ומישהו אחר לגמריי מופיע.. ולא רק זה, לפעמים כשבחלום צלול אני אומרת למישהו משהו או עושה משהו אז באותו רגע אני מתעוררת ומוצאת את עצמי עושה את זה בקול רם למשל חלמתי שהתכתבתי עם חברה ובדיוק ישנתי באותה מיטה עם אחותי אז מצאתי את עצמי מתעוררת ומקלידה על הגב של אחותי.. חח מסכנה.. בקיצור מישהו יכול לעזור לי? תודה :)

קודם כל וולקאם.

דבר שני, לדעתי את עוד צעירה מדי בשביל להתעסק עם זה, אבל אם את מתעקשת...
ולשאלה שלך- את צריכה לנסות לשחק עם הצלילות ועם המודעות שלך בחלום.

One Drop

New member
היי, הפעם הראשונה שלי פה הייתה בגיל 12!

רק שאחרי שנתיים אני כבר לא כל כך מטומטמת

../images/Emo12.gif יש גיל מינימום בשביל לחלום?

זו פעולה טבעית שנעשית גם ככה. מה ההבדל אם מודעים לה או לא? יש אנשים שמחצללים מגיל 7-8.

תודה אבל..

אני לא חושבת שאגיע למצב שבו אהיה בטוחה שזה חלום ואקפוץ מהחלון, קצת מוגזם לא? אולי לבן אדם המדובר הייתה בעיה נפשית או משהו בסגנון אבל לא נראה לי שאגיע למצב הזה, יש הרבה ילדים בגילי שחולמים חלומות צלולים ולא נראה לי שיקרה לי משהו בכל מקרה אני כרגע מנסה לעבוד על זה, אדבר איתכם על ההישגים שלי בהמשך או משהו XD

שתקפצי מהחלון? על מה את מדברת?

ובתגובה לכל אלה שמעליי- פסדר, ברור שלחלום זה טבעי, אבל.. לא יודעת.

yarden41

New member
צעירה?

אם היא מספיק טיפשה לא להבחין בין חלום למציאות זה מסוכן. אם היא לא טיפשה, אז היא יכולה D=

למעלה