חדשה .....

YaelR26

New member
חדשה .....

טוב אז אחרי הרבה זמן של השתתפות סמויה - הגיע הזמן לצאת מהארון..... אולי זה יעשה את ההבדל, יש לי הרבה עודפים (20 קילו) וכרגע בהריון בחודש חמישי - מנסה להפסיק את הנפילות של הערב. המטרה שלי - לחזור קצת לכושר (הייתי בשמירה בהתחלה.) ופשוט להיות בשליטה להרגיש יותר טוב עם עצמי (ולא להשמין עוד). אפשר? יעל.

קרמבו 112

New member
ברוכה הבאה קרידה../images/Emo24.gif הגעת למקום הנכון../images/Emo82.gif

חם פה הכי טוב להיות גלויים לא סמויים כך תקבלי ממש את כל התמיכה שאת צריכה בהצלחה בהריון ובכלל גם אני בהריון חודש שמיני וחצי רק שיהיה לנו בהצלחה בלידה ושנעבור אותה בשלום עם ידיים מלאות השאר לא חשוב כך לימדו אותי פה הבנות המישקל יחכה הכל יחכה לאחר כך

jesie12

New member
../images/Emo45.gif!!

כל ההיסטריה הזו סביב המשקל בהיריון לאברורה לי, המשקל שמעלים הוא לא רק שומן וזה לא עושה אותו ליותר קל תשמרו על עצמכן, תאכלו טוב ומזין, תעשו קצת הליכות ופשוט תהנו מהתקופה הזו אחרי ההיריון יהיה לכן מספיק זמן לדיאטות.

אור685

New member
בהצלחה! ../images/Emo140.gif

הריון ראשון? ובקשר לכושר - זה באישור הרופא? ובכל מקרה - לאט לאט ואל תגזימי.

YaelR26

New member
../images/Emo18.gif הריון שמיני....

יש לי בבית 4 ילדים מדהימים ועוד 3 אובדנים עצובים. וכשאני מתכוונת כושר - זה ממש ממש קצת ( הליכה 20-30 דקות בקצב סביר) לא נראה לי שהגוף שלי יתן לי יותר.

אור685

New member
אז גם לך תהיה חמישיה,כמו שלי!

אז תשמרי על עצמך כמו שצריך ושוב-בהצלחה! (ד.א.-בני כמה הילדים שלך?)

הי יעל

גם אני צריכה תמיכה של אמצע ההריון. אני בשבוע 23 ועליתי כבר 7 ק"ג!! בהריון הקודם בשלב הזה רק התחלתי להחזיר את מה שירד בהקאות, כ"F מתסכל. להערכתי 7 ק"ג הם לא חריגה ענקית לפי הספר, אבל לא התחלתי דקיקה מספיק שאוכל לעלות לפי הספר. אשמח לכל תמיכה, איך מצליחים למתן את העלייה הזו?

למעלה