את רצינית? lol זאת מדינה
L lollipop161 New member 3/3/08 #24 מחר יש לי יומולדת אז כל הכוכבים נכנסים אליי ונוצר לי עומס רגשי, ושמעי, מצב קשה... אז תתחשבי! חחח וואי כתף אחת תפוסה לי רצח ואיפה המדינה הזו?
מחר יש לי יומולדת אז כל הכוכבים נכנסים אליי ונוצר לי עומס רגשי, ושמעי, מצב קשה... אז תתחשבי! חחח וואי כתף אחת תפוסה לי רצח ואיפה המדינה הזו?
ע ענבי פ New member 3/3/08 #25 תהיי בריאה חחחחחח מה זה דובאי אממ היא במפרץ הפרסי נראה לי אמירות ערבית....
ע ענבי פ New member 4/3/08 #30 ../images/Emo4.gif כן.... זה במזרח התיכון באמת מה קורה איתכן... חחחחחחחח אני בשוק שאתן לא יודעות את זה
../images/Emo4.gif כן.... זה במזרח התיכון באמת מה קורה איתכן... חחחחחחחח אני בשוק שאתן לא יודעות את זה
N NetiKa Lollip0p New member 2/3/08 #14 ברוכה הבאה! גם אני די חדשה, הצטרפתי רק לפני כמהימים. אני נטע בת 16 מחולון ... ו-חולה על מיקה!! כמובן...כשאמרו לי שמישהי כאן פגשה אותו מ-ל-א פעמים נכנסתי לשוק!!! איזה כיףףףףף לההה חחחחחחחח
ברוכה הבאה! גם אני די חדשה, הצטרפתי רק לפני כמהימים. אני נטע בת 16 מחולון ... ו-חולה על מיקה!! כמובן...כשאמרו לי שמישהי כאן פגשה אותו מ-ל-א פעמים נכנסתי לשוק!!! איזה כיףףףףף לההה חחחחחחחח
X XRockXIsXPunkX New member 3/3/08 #27 אני לא מאמינה שלא הגבתי!!! אני כל כך מתביישת בי!!!! *דופקאתהראשבקיר* ד"א,אני אירנה בת 15 מאיזה חור במרכז זה טוב שמצטרפים עוד אנשים לפורום,אנחנו גדלים ותופחים כלחמניה בתנור רותח!! אז ברוכה הבאה..אנונימית...!!!!! הישתלבות מהירה!!!! $__%
אני לא מאמינה שלא הגבתי!!! אני כל כך מתביישת בי!!!! *דופקאתהראשבקיר* ד"א,אני אירנה בת 15 מאיזה חור במרכז זה טוב שמצטרפים עוד אנשים לפורום,אנחנו גדלים ותופחים כלחמניה בתנור רותח!! אז ברוכה הבאה..אנונימית...!!!!! הישתלבות מהירה!!!! $__%