חדשה :]

נועה ב1

New member
חדשה :]

שלום לכולם! אז מסתבר שהצטרפתי לפורום... שיהיה לי בכיף :] בקשה קטנה: מי שבא לו להעלות קישור לסרטוני וידאו הכי מצחיקים/יפים/שאתם הכי אוהבים- אני ממש אשמח :] תודה!

miriams4

New member
תתחדשי:]

אני מרים סילברברג,12.. אני אמצא כמה..בינתיים-תיהני ממגוון האטרקציות והפעילויות! חח סתם..

helen333

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

ליאור הלן, 15.5, חור קטן במרכז. תרגישי בבית
....תה או קפה?....כמה סוכר? ^^ 3>

קארין 555

New member
ההיי השתלבות מהירה ../images/Emo13.gif

אני קארין בת 14 מאיזשהו מקום בדרום , ותספרי על עצמך קצת שנכיר

lollipop161

New member
יאייי ברוכה באה!!

אני נטלי, עוד 3 ימים בת 17 =] ותחתמי על העצומה בפורום כדי שיבוא לארץ

happy shahaf

New member
היי

ו... אם בא לך לענות של השאלון שלי מההודאה הקודמת... את מוזמנת XD 3>

נועה ב1

New member
תודה לכולם :]

חמודים... אממ אני בת 18 בקרוב (מרגישה קצת זקנה בפורום הזה.. =\ ) מחיפה... נטלי... מזל טוב! על העצומה כבר חתמתי מזמן ;] אמממ שאלונת... לפי הודעה שקראתי הבנתי שמיקה הופיע בלבנון (?!) במסגרת הסיבוב הופעות שלו... זה נכון?

קארין 555

New member
חחח את לא הכי "זקנה" בפורום ../images/Emo6.gif

יש פה בנות 30 ו-27 וכאלה שקרובות לגיל שלך .חוץ מזה זה לא כזה משנה. כולם אוהבים את מיקה וזה העיקר
ולא הוא לא הופיע בלבנון הוא רק אמר שהוא היה שמח לכתב להם שיר שייצג אותם באארוויזיון .

lollipop161

New member
לא חח

וואי אם הוא היה מופיע בלבנון הוא היה כבר קופץ לכאן.. מדלג יותר נכון חחח איפה קראת את זה? ותצביעי למיקה בגלגל"צ! חח

נועה ב1

New member
ציטוט מדויק: (מ-helen 333)

איפה ההופעות שלו מתקיימות??? - בעיקר באנגליה ואר''הב אבל הוא בסיבוב הופעות כבר כמעט שנה והיה בכל מיני מקומות כמו צרפת, יפן, ברזיל, לבנון ועוד. איפה הוא גר בכלל עכשיו?? - באוטובוס של סיבוב ההופעות שלו חח אבל בעיקרון בלונדון. חח מכאן הגיע לי הרעיון.. שלא נשמע לי הגיוני כ"כ ;] וקארין.. זה באמת מה שחשוב :] אבל עדיין מנחם שאני לא הכי גדולה פה :mad:

helen333

New member
לא נכון ולא נכון!! ../images/Emo3.gif

הוא כן הופיע בלבנון!!!!! בברזיל? סתם ניפלט לי
אני לא בטוחה. אבל בלבנון? ראיתי כמה וכמה סירטונים ביוטיוב מהופעות שלו בלבנון ועוד מדבר איתם ערבים ואומר להם "מצטערת, למרות שאני חצי ערבי, הערבית שלי לא כל כך טובה". אני יחרוש שוב מלא מלא עד שאמצע את זה, אבל הוא הופיע בלבנון!!! [או בערב הסעודית.. או במקום שהרוב מדברים ערבית
".....fool me

ענבי פ

New member
מאיפה הבאת את זה הלן?!?!

הוא אף פעם לא הופיע בלבנון.... נראה לי שהתבלבלת בפירוש של מה שהוא אמר והגעת למסקנה לא נכונה ;) יש מצב כזה? או שהוא אולי באמת אמר את זה (למרות שלא נראה לי) אבל בלי קשר למקום/מדינה שהוא הופיע בה.... אלא סתם באוויר כזה.... אחת משתי האפשרויות :)

למעלה