סאלי! D:::::::: הכל טוב. מה איתך?!
I ImNOTokay1 New member 22/1/08 #14 סאלי! D:::::::: הכל טוב. ../images/Emo9.gif מה איתך?!../images/Emo6.gif
T The phantom of opera New member 22/1/08 #19 ../images/Emo183.gifברוכה הבאה ../images/Emo13.gif אני אנה. 14 וחצי.
F feel the revenge New member 22/1/08 #25 שיר D: אין צורך להציג את עצמי אני חושבת ++ השתלבות נעימה, וכבר ענו לך וזה P:
F Fairywitch New member 22/1/08 #26 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אוהבת את הטעם שלך- אני מתה על The Howling ועל All I Need, ושלא יעזו להגיד לך אחרת אני חנה, מזקני הפורום (לא ותיקה, סתם "זקנה"- בת 31...). תהני כאן
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אוהבת את הטעם שלך- אני מתה על The Howling ועל All I Need, ושלא יעזו להגיד לך אחרת אני חנה, מזקני הפורום (לא ותיקה, סתם "זקנה"- בת 31...). תהני כאן
T The Girl Who Lived New member 22/1/08 #28 ברוכה הבאה! :] ../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif אני מאי, 16 [באפריל], מתל מונד
L LadySilkworm New member 22/1/08 #33 welcome אני שירה, בת 16, ירושלים, לא מגיבה פה כמעט אבל עדיין מברכת אותך לשלום! D:
א אטומיק בייגל New member 23/1/08 #34 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif זוהר, 15 וחצי (איזה קטנוני זה לכתוב את ה'וחצי' ~תובנה XD~) נעים להכיר :] ממתי את מכירה את ווית'ין?
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif זוהר, 15 וחצי (איזה קטנוני זה לכתוב את ה'וחצי' ~תובנה XD~) נעים להכיר :] ממתי את מכירה את ווית'ין?
I ImNOTokay1 New member 23/1/08 #37 תודה זוהר. ^^ התחלתי לשמוע אותם בעקבות אחי הגדול. הוא הכיר לי את אנג'לס ופרוזן ופשוט התאהבתי בהם. *-* זה היה לפני איזה חודשיים-שלוש גג. ואז הזנחתי אותם. ולא שמעתי אותם בכלל. ולא מזמן שמעתי את כל האלבום החדש שלהם והתמכרתי מחדש ולגמרי. ראיתי כמה קליפים ביוטיוב וזה רק הוסיף. ^^ אחרי ששמעתי שיש מצב שהם יבואו לארץ [בע"ה] החלטתי להצטרף לכאן. ^^ ובדיוק עכשיו אני שומעת כמה שירים שלהם מהאלבומים הקודמים. ^^ עד עכשיו-אין תלונות.
תודה זוהר. ^^ התחלתי לשמוע אותם בעקבות אחי הגדול. הוא הכיר לי את אנג'לס ופרוזן ופשוט התאהבתי בהם. *-* זה היה לפני איזה חודשיים-שלוש גג. ואז הזנחתי אותם. ולא שמעתי אותם בכלל. ולא מזמן שמעתי את כל האלבום החדש שלהם והתמכרתי מחדש ולגמרי. ראיתי כמה קליפים ביוטיוב וזה רק הוסיף. ^^ אחרי ששמעתי שיש מצב שהם יבואו לארץ [בע"ה] החלטתי להצטרף לכאן. ^^ ובדיוק עכשיו אני שומעת כמה שירים שלהם מהאלבומים הקודמים. ^^ עד עכשיו-אין תלונות.
Z ZuLi90 New member 23/1/08 #40 TH :S:S *בוכה עד סוף ימיי* אה כן וברוכה הבאה! ואני אשלח לך בכיף מה שתרצי (רק שירים איכותיים באמת)- [email protected]
TH :S:S *בוכה עד סוף ימיי* אה כן וברוכה הבאה! ואני אשלח לך בכיף מה שתרצי (רק שירים איכותיים באמת)- [email protected]