חדשה..

linoroosh

New member
חדשה..

סורי שלא ניצלשתי לא היה לי מושג לאיפה... טוב אז לפני כמה זמן התחלתי לשמוע מיקה והגעתי למסקנה שהוא ממש חמווד אז החלטתי לנסות להצטרף לפורום לכם.. יאללה ננסה... אממ אני לינור בת 13 משוהם מקווה להשתלב..

helen333

New member
*התקף צחוק*../images/Emo6.gif

חח אבירןן מצחיק :) חח רק ציינתי עובדה. :] ברוכה הבאהה, מעריקה!! ^_^ נעים מאוד, ליאור הלן, 15, נוה מונוסון. *מחפשת ת'מקרר הדמיוני של אבירן*

אבירן171

New member
חחח חמודה את ../images/Emo9.gif

המקרר הדמיוני נמצא בצד שמאל של המטבח. כרגע הוא לא הכי מלא, אבל מחר, אחרי קניות, כולכם מוזמנים לפטל (סורי, אתם\ן קטינים\קטינות) ופיצה\המבורגר\מה שבא לכם, על חשבון הברון. תודה על העובדה, אני חושב

helen333

New member
שזה?? חח../images/Emo6.gif

סורי אני לא מדברת גרמנית
עברית,אנגלית,ספרדית..קצת צרפתית אבל לא גרמנית ^_^ אהה אני יודעת משהו בגרמנית!!! 1 - איי! 2 - צאייי! 3 - דראיי! חחח XD הופעה אחת של מיקוש..וגם את זה בקושי. אה עוד משהו "טוקיו הוטל"...זאת להקה מגרמינה :) לא רעה ביכלל. חח

אבירן171

New member
חחח חמודה ../images/Emo9.gif

זה אומר "תודה רבה". היית צריכה להגיב ב: Kein problem, אבל לא נא נורא. חח, תלמדי אותי קצת. המשפחה שלי דוברת ספרדית, אבל אני לא
יפה, למדת משהו מההופעה של טוקיו הוטל. אגב, הוספתי אותך במסנג'ר (הכתובת שלי היא [email protected])

helen333

New member
חח

סבבה נדבר במסנג'ר
ואני סתם יודעת רק כמה מילים בספרדית מכל שנות הצפייה שלי ב"קטנטנות"

אבירן171

New member
אחממ אחמממ אחמממ תתחברי אחמממ אחממממ

חחחחחחחחחחחחח תחי ההיסטוריה

linoroosh

New member
אממ עוד בקשה קטנה

אני לא יודעת הרבה על מיקה ולא מכירה הרבה שירים שלו.. יש סיכוי אתם נותנים לי רשימת שירים וקצת מידע או משו??

michi22

New member
אוקי אז ככה...

ברוכה הבאה....ו.... מיקה הוא זמר מוכשר בטרוף... :) האמת כדאי שתקני את הדיסק שלו ....ואל תורידי! צריך לתמוך בו :) הוא בן 24 כרגע... נולד בלבנון... עבר משם בגיל צעיר לצרפת ומשם ללונדון ומאז הוא שם... את המידע הזה בטח קראת כי זה בכל חור :) חוץ מזה לא צריך לומר הרבה... רק לשמוע את הדיסק ולהנות מכל שנייה. והופעה שלו זה משהו שאי אפשר להסביר :) מדדדדדההההייייייםםםםםםםם :)

uroren

New member
אסור לדבר על הורדות ../images/Emo2.gif הפרת זכויות יוצרים!

הפעם לא מחקתי את ההודעה, אבל להיזהר יותר בסדר?
דמבו ^^

helen333

New member
חחח זה כבר

נהיה מפחיד!!! o_O אי אפשר אפילו להגיד משהו על מיקה?? אופס!! זה בסדר להגיד ת'שם שלו?? חחח אני מרגישה ב"הארי פוטר"..זה שאסור להגיד את שמו!!!!!
*too much Harry Potter*
חח סתם סתם..אני יודעת שלא את קבעת את זה..סבבי שמרו על החוקים חברסס. ;) 3>

uroren

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לא נורא- חדשים מקבלים את הפריווילגיה לפתוח הודעה חדשה
ורשימת השירים שלו נמצאת בשאלות הנפוצות- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=1960&QID=21020 אם יש לך עוד שאלות או משהו כזה את יכולה לשלוח לי מסר או לשאול בשרשור השאלות והנצלושים
אגב, לי קוראים אוריה- אני מחור בצפון ואני בת 16 וחצי
השתלבות מהירה
דמבו ^^

למעלה