חדשה :) היי אני קרן. מתה על התוכנית ולא יכולה לחכות עד שתתחיל העונה השנייה. אפשר להצטרף?
K Keren 104 New member 1/1/08 #1 חדשה היי אני קרן. מתה על התוכנית ולא יכולה לחכות עד שתתחיל העונה השנייה. אפשר להצטרף?
H HilaZ1 New member 1/1/08 #2 היי קרן../images/Emo24.gif אני הילה מירושלים=] שמחה לשמוע שאת מתה על התוכנית...טעם טוב יש לך את ברוכה הבאה
היי קרן../images/Emo24.gif אני הילה מירושלים=] שמחה לשמוע שאת מתה על התוכנית...טעם טוב יש לך את ברוכה הבאה
M mordillogirl New member 1/1/08 #8 ../images/Emo71.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif ../images/Emo58.gifה"פ בחתימה ברור שאפשר אני ענת בת 13 מחור בצפון. השתלבות מהירה
../images/Emo71.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif ../images/Emo58.gifה"פ בחתימה ברור שאפשר אני ענת בת 13 מחור בצפון. השתלבות מהירה
M mordillogirl New member 2/1/08 #15 ../images/Emo71.gifאז ברוכה הבאה../images/Emo9.gif ../images/Emo58.gifה"פ 7 בחתימה (כן, לחדשים אני כותבת שזה רק בחתימה) רק חבל שאת כותבת את זה דווקא פה, פחות רואים
../images/Emo71.gifאז ברוכה הבאה../images/Emo9.gif ../images/Emo58.gifה"פ 7 בחתימה (כן, לחדשים אני כותבת שזה רק בחתימה) רק חבל שאת כותבת את זה דווקא פה, פחות רואים
H HilaZ1 New member 2/1/08 #18 ברוכה באה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif וואו,שני חדשים תוך יומיים...מקווה שגם תישארו וזאת לא ההודעה היחידה שתכתבו פה,אה?
ברוכה באה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif וואו,שני חדשים תוך יומיים...מקווה שגם תישארו וזאת לא ההודעה היחידה שתכתבו פה,אה?