חדשה... שלום לכולם!! אני חדשה... תגידו יש פה מישהו שבקשר עם יהודה? הוא מודע שהפורום קיים?
ל ליאני 17 New member 28/12/07 #1 חדשה... שלום לכולם!! אני חדשה... תגידו יש פה מישהו שבקשר עם יהודה? הוא מודע שהפורום קיים?
M meital d New member 28/12/07 #4 ../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifאביטל ? ../images/Emo3.gif זאת מיטטל מהפורום של לירז [ ] ברוכה הבאה למרות שגם אני די חדשה פה
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifאביטל ? ../images/Emo3.gif זאת מיטטל מהפורום של לירז [ ] ברוכה הבאה למרות שגם אני די חדשה פה
מ מיטל עבד New member 30/12/07 #10 ברוכה הבאה =] אני לא ממש יודעת אם הוא מודע לפורום, אני רק יודעת שרצינו לארגן מפגש והמנהלת האישית שלו אמרה לו שהפורום רוצה לעשות מפגש, אז הוא בטח יודע על קיומנו.. בכל אופן הנסיון לארגן מפגש לא ממש הלך.. ולקאם
ברוכה הבאה =] אני לא ממש יודעת אם הוא מודע לפורום, אני רק יודעת שרצינו לארגן מפגש והמנהלת האישית שלו אמרה לו שהפורום רוצה לעשות מפגש, אז הוא בטח יודע על קיומנו.. בכל אופן הנסיון לארגן מפגש לא ממש הלך.. ולקאם
ל ליאני 17 New member 30/12/07 #11 ../images/Emo51.gif תודה מיטל.. ובטח יהיה מתישהו מפגש.. אני בפורום של לירז צ'רכי וגם לנו לקח זמן לארגן איתה מפגש. אז בפעם הבאה יצא
../images/Emo51.gif תודה מיטל.. ובטח יהיה מתישהו מפגש.. אני בפורום של לירז צ'רכי וגם לנו לקח זמן לארגן איתה מפגש. אז בפעם הבאה יצא