חדשה....

Silvertears

New member
חדשה....

אני מאיירת, חדשה בתחום. אני רוצה לדעת איך ניתן להיכנס לתחום? מהם השלבים שעליי לעשות? אשמח לכל פיסת מידע... :)

Silvertears

New member
אני רואה שלא ממש אוהבים חדשים :(

לא נורא... בכל מקרה שיהיה לכם שבוע מקסים...

Hankey

New member
לא כותבות/ים פה הרבה... אל תיעלבי

:) הנה אפילו פרח

Hankey

New member
stupid.. stupid.. stupid..(me)

סליחה- יצאתי אדיוט.. שכחתי לענות לתוכן... הלחצת אותי .. :) אז ככה.. אממ אני הרבה זמן ציירתי עם עכבר בפוטושופ (אבל אפשר ורצוי כמובן בתוכנות חינמיות).. ולפני כמה חודשים קיבלתי עט-לוח גרפי.. ומעבר לזה שזה יותר נוח.. זה גם נתן לי מוטיבציה לנסות להתפתח בעזרתו.. זה מדריך לצביעה בפוטושופ - שאני אוהב (מצאתי אותו בפורום הזה איפשהו.. אצל מישהי/ו בחתימה אני חושב..).. אבל רוצה ללמוד לצבוע יותר טוב.. :\ אני עדיין לא טוב מספיק.. אם תהני ותרצי להמשיך אז אפשר לקנות באמת עט גרפי.. (יש זולים יותר ופחות..) ולהתקדם משם.. בהצלחה...

Silvertears

New member
וואו, תודנ על הלינק :)

לגבי עט גרפי- יש לי כבר אחד... יקר... קניתי את הטאבלט של וואקום... מאז שיש לי אותו, אני בקושי הולכת לעבודה... חחח בכל מקרה תודה :) אני רוצה ללמוד באופן יותר מקצועי, אבל זה בעתיד...

Hankey

New member
לא אמרת באיזה מצב את כרגע..

ואין איזה לינק (עבודות שלך) שיעזור לי, אז הנחתי שאת רוצה משהו בסיסי... בכל מקרה את יכולה לחפש פשוט סרטונים ביוטיוב ואתרים דומים שיעזרו לך ללמוד עוד ועוד ועוד עד שהמח שלך יגדל כל כך שתוכלי להזיז דברים באמצעות המחשבה... ואז תשלטי על העולם.. מוואהאהאהאהא! מקווה שעזרתי, בכל זאת :)

Hankey

New member
אממ

אתה מוכר? כי אני יודע שהשכ"ד עלה בטירוף עכשיו.....

למעלה