להקות מומלצות: sonata arctica angra edguy Rhapsody symphony x Nocturnal Rites Alogia Demons & Wizards - שהם שילוב בין שתי להקות גדולות blind guardian and iced earth HammerFall Helloween - הענקים Masterplan Thunderstone Nightwish White Skull DragonForce וכמובן KAMELOT הגדולים מכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אם את רוצה יש לי המון לינקים של יוטיוב לקליפים של חלק מהלהקות.
מה שכן יש גם הופעות חיות (ויש להקה ספציפית שמופיעה היום שאני מתבאס שאני מפספס) אבל מה שגרוע, יש יותר מידי ילדים קטנים ואימואים ומזדיינים בתחת שבא תמיד להרביץ להם
אין שום מאפיינים פאווריסטיים בנגינה, ומלבד Sirens, הליריקה לא קשורה בשיט לאגדות ["The whip is gonna get ya... Drop ya to your knees..."]. לא כל להקת מטאל עם קלידים היא פאוור.
Timeless Miracle - Into the Enchanted Chamber אחד אלבומי הפאוור הטובים ביותר ששמעתי. חוץ מזה יש גם ELVENKING שיש בו נגיעות פולק. FREEDOM CALL במיוחד האלבום dimensions symphony x אם פרוג יעניין אותך קצת ו Kiuas אם אתה רוצה פאוור קצת יותר פחות רפסודיש.
aval lo mashehu sote, nu :$ chalamti shenasaati levaker otach vehaiti yachad im od 3 anashim ahhhhhh lo bikarnu et stas bichlal vemishum ma hu haya beRussia Oo vegam at hait sham aval