חדשה [:

Moki XD

New member
חדשה [:

היי :) אתם יכולים להמליץ לי על כמה להקות פאוור מטאל טובות <?

../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה קצת פרטים על עצמך... ולהקות פאוור טובות: sonata arctica nightwish blind guardian edguy kamelot ועוד... epica - לא פאוור אבל ממש טובים!

Toishmaster

New member
ברוכה הבאה!!

להקות מומלצות: sonata arctica angra edguy Rhapsody symphony x Nocturnal Rites Alogia Demons & Wizards - שהם שילוב בין שתי להקות גדולות blind guardian and iced earth HammerFall Helloween - הענקים Masterplan Thunderstone Nightwish White Skull DragonForce וכמובן KAMELOT הגדולים מכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אם את רוצה יש לי המון לינקים של יוטיוב לקליפים של חלק מהלהקות.

Moki XD

New member
תודה רבה לכולם :)

אני אשמח ללינקים [: ד"א מישהו ממכם הולך למוסד בשישי ?

Toishmaster

New member
ואו מוסד!!!!

איזה נוסטלגיה... היתי איש מוסד מגיל 18-21 היתי חי שם בימי שישי

Moki XD

New member
חח זאת הפעם הראשונה שלי שם ואני בכלל הולכת

למוסד של הקטינים [ זה נקרא סטודיו משהו ><] .. איך שם ? איזה מוזיקה בעיקר יש שם ?

Toishmaster

New member
אין לי מושג

לא יודע כשהיתי קטין היתי הולך לשברולט בחולון.

יש כל מיני רחבות

מה שכן יש גם הופעות חיות (ויש להקה ספציפית שמופיעה היום שאני מתבאס שאני מפספס) אבל מה שגרוע, יש יותר מידי ילדים קטנים ואימואים ומזדיינים בתחת שבא תמיד להרביץ להם

Musta Susi

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

עוד לא המליצו לך על Nocturnal Rites Luca Turilli Arwen Majestic Time Requiem תנסי בזמנך הפנוי.

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

מוסיפה: sabaton, bloodbound ושתי להקות שהן לא פאוור אבל אנשים אוהבים לקרוא להם פאוור והן ממש מצויינות: savatage, evergrey

Toishmaster

New member
savatage היו פאוור

לפני האלבום hall of the mountain king ובמספר שירים ממנו ומבא אחריו.

Gaius Octavius

New member
זה פשוט לא נכון.

אין שום מאפיינים פאווריסטיים בנגינה, ומלבד Sirens, הליריקה לא קשורה בשיט לאגדות ["The whip is gonna get ya... Drop ya to your knees..."]. לא כל להקת מטאל עם קלידים היא פאוור.

Dark Muse

New member
קח משהו שאף אחד לא מכיר פה

Timeless Miracle - Into the Enchanted Chamber אחד אלבומי הפאוור הטובים ביותר ששמעתי. חוץ מזה יש גם ELVENKING שיש בו נגיעות פולק. FREEDOM CALL במיוחד האלבום dimensions symphony x אם פרוג יעניין אותך קצת ו Kiuas אם אתה רוצה פאוור קצת יותר פחות רפסודיש.

McBlack

New member
ogi chalamti alaich!!! (kmo kol benadam po..)

aval lo mashehu sote, nu :$ chalamti shenasaati levaker otach vehaiti yachad im od 3 anashim ahhhhhh lo bikarnu et stas bichlal vemishum ma hu haya beRussia Oo vegam at hait sham aval
*LEV*

airgirl

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

את מוזמנת לצלם לי עוד סטואיים וגרביים |ריר|:)

למעלה