חדשה=)

• פותח הנושא BrsJ
  • פורסם בתאריך

BrsJ

New member
חדשה=)

היי, אני תכלת. אני בת 14 (כמעט) מירושלים, ואני מתה על פוב.. אממ.. יש לי בקשה קצת מוזרה ודי מטרידה, אבל זה היה נראה לי המקום שבו יהיו אנשים שיש להם את התמונות האלה, אז.. אממ.. אתם יכולים להביא לי (בפרטי, אולי....?) את התמונה/ות של החמודי ^^ של פיט? אל תשאלו למה, זה סיפור די ארוך... ו.. הום. טוב להיות פה=)

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני אנג'לה 14 אשדוד יש לך שם מיוחד
ולא רק לא החמודי של פיט
אני לא יכולה לעזור לך עם זה,סורי

mili2828

New member
יש לך שם יפה ^^ ../images/Emo210.gif

ברוכה הבאה והשתלבות נעימה
אני מילנה, 14.8 מאשדוד

mili2828

New member
OMG!!!!! אבל טל!! ../images/Emo7.gif ../images/Emo210.gif

את לא מחוברת יא פוסטמה
תתחברייייייי
הווו טל

falloutgirl XD

New member
אבל הלכתי ../images/Emo7.gif

וחזרתי
החיוך הפדופילי של ג'רארד הגיע אפילו לפה

falloutgirl XD

New member
welcome ../images/Emo24.gif

I'm Tal, 13 from Bulagria [just for now] I think I'm the only one who didn't sow that picture
and youv'e got an amazing name ^^ have fun :D

l i o r 1 8 2

New member
פעם הייתה לי את התמונה הזאת...

אל תשאלו למה..!....אבל מחקתי אותה וכן הוא באמת חמודי^_^

0דידוש0

New member
WwelcomM

ברוכה הבאה לפורום פוב!!
אני עדי,15 מרמת גן
השתלבות&התמכרות נעימה ומהירה!!!=C תהנייי כאן.. ואיכסס אני לא מסוגלת לשמור סוג של תמונה כזו=//

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif

אני איילה.. בת 13 :) השתלבות נעימה ! ואממ.. אין לי תתמונה של ה*** של פיט XDD אבל בגוגל תמיד שאני מחפשת תמונות שלו זה נימצא בדף הראשון שכותבים PETE WENTZ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

The same girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

סתיו 15 חיפה אוקי ראיתי את התמונה אני לא שומרת אותה חח אבל הוא בטוח לא יהודי :p השתלבות נעימה

ואומרים שאני שובבה ../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

חחחחחחח קבלי הסבר מהשובבה מספר אחת בעינייני ה*** של פיט ווויליאם XDDDDDD את ניכנסת לגוגל כותבת pete wentz אל תיכתבי peter כי שכותבים פיט יש יותר תוצאות מביאים לך תמונות מאתרי מעריצים בלוגים וכ'ו... אוקיי אחריי שהכל עלה את מדפדפת בין הדפים הראשונים [זה הכי פופולרי |מעניין למה XD] את רואה מן רצועה כזאת שאת לוחצת על זה בהתחלה תיראי תמונה של פיט [רק פיט!] בגדול ואז זה התמונה תיהיה כמו סימנייה כזאת רדי טיפה למטה אל תיבהלי ! XD את כבר תיראי XDD חחח יש לך שם תמים ביותר לאחת שמחפשת תמונות מגונות של אנשים סקסים במיוחד XD טוב חפרתי
לקיצור אני שאר את יכולה לקרוא לי גם שני
בת 14 ממושב ממש לא ידוע במרכז =] [email protected] 461245170 הייתי שולחת לך את התמונה אבל לא בדיוק שמרתי אותה XD בכל זאת אחי משחק לי מידיי פעם במחשב
חסכתי לעצמי מצב מביך :$ טוב באמת חפרתי
האאא והשתלבות מהירה

PerfectSP

New member
ירושלים??DDDDDDDDD: ../images/Emo190.gif

איפה בירושלים?? מה קורה,באוגוסט כל הירושלמים צצים להם בכל מיני פורומים! אני יסמין

shaharyy

New member
../images/Emo85.gifברוכה הבאה!

אני שחר... ביום שבת אני אהיה בת 16 ומי ששוכח הוא חרא מסריח ומטומטם!!! ממודיעין.... אעע.. ויש לך שם יפה!
לגבי החמודי של פיט!!!!!!!!!#@$%^&*&^%$#@! חעעע חמודי!! זה כל כך מתוק!!! אני היחידה שיש לה את זה במועדפים???? :$<כי סעמק!! עדיין אין סמיילי מתבייש בקקה הזה!!!!

BrsJ

New member
וואו! תודה כולם..

איזה חמודים אתם!..=) אני ממש ממש ממש אשתדל לזכור את השמות של כולם, כי אני די בעלת זיכרון של דג.. מן, תודה על המחמאות על השם (זה נשמע מעט עילג)!! חוח, אני אמסור את ברכותיכם הלבביות להורים שלי, שהגו אותו משומקום בערך (בפעם הראשונה ששאלתי את אמא שלי למה לעזאזל הם קראו לי ככה היא מין שתקה לרגע ואז אמרה בשקטבשקט "כי זה שם יפה..."whathell?? ממתי קוראים לילדות קטנות וחמודות (פעם הייתי, אתם יודעים) בשם של צבע? חפרתי.)... ותודה על ההסברים והדברים על התמונה! למי שתהה, יש לי שם מיוחד לחמודי של פיט, פשוט הוא די ביזארי אז לא רציתי לכתוב אותו שם. ושוב תודה, אנשים! אתם מגניבים בטירוף^^

BrsJ

New member
אה, ואני לא בדיוק מירושלים

אני מגבעת זאב. חור כזה מחוץ לעיר. בערך עשר דקות מרמות...=)

למעלה