חדשה שירה .. 13 עולה לח' בת ים מקווה להשתלב
א אביבא New member 26/7/07 #3 ברוכה הבאה :]] אביה, 13 וחצי, ט', רחובות. כרגע הפורום קצת מת והמנהלת בחו"ל... מקווה שעם הזמן הוא יחזור לעצמו. [איכשהו ] קיצור אני-דודי-רונלי בערך היחידים שמשוטטים פה כאוות נפשנו... הצטרפי נא
ברוכה הבאה :]] אביה, 13 וחצי, ט', רחובות. כרגע הפורום קצת מת והמנהלת בחו"ל... מקווה שעם הזמן הוא יחזור לעצמו. [איכשהו ] קיצור אני-דודי-רונלי בערך היחידים שמשוטטים פה כאוות נפשנו... הצטרפי נא
O or karady New member 27/7/07 #11 היי חדשה אור עולה לט' גבעת שמואל (אף אחד לא אמור להכיר את החור הזה) אהה ועוד פחות משבועיים 14.. מקווה שתקבלו אותי=]
היי חדשה אור עולה לט' גבעת שמואל (אף אחד לא אמור להכיר את החור הזה) אהה ועוד פחות משבועיים 14.. מקווה שתקבלו אותי=]
מ מפתח לאהבה New member 30/7/07 #15 גם אני חדשה ../images/Emo9.gif היי לכולם קרגע נרשמתי והנה אני אני בת 12 עולה ז' ברוך הבא לחדשים!!
9 999שקד דגן New member 31/7/07 #16 אני סתם נדחפת ^^ [טוב מה, אני תמיד אהיה צעירה בנפשי ] אני שקד, 16.5, כמעט יב'. [אמרתי לכם שאני נדחפת!]
אני סתם נדחפת ^^ [טוב מה, אני תמיד אהיה צעירה בנפשי ] אני שקד, 16.5, כמעט יב'. [אמרתי לכם שאני נדחפת!]