חדשה

מצב
הנושא נעול.

SIGAL40

New member
חדשה

חדשה
שלום לכולם. אני חדשה פה. אני לאחר מספר טיפולי הפריה בשל רזרבה שחלתית נמוכה. השלב הבא הוא תרומת ביצית. לקח לנו זמן לעכל זאת.....אך כרגע אני מעוניינת לדעת בדיוק במה זה כרוך. אנו יודעים רק שעלינו לטוס לקייב (אנו מטופלים באסותא) ושם נקבל תרומת ביצית. הייתי רוצה לשמוע יותר מבנות שכבר עברו זאת.

sagivkr

New member
שלום סיגל וברוכה הבאה!

חדשה
שלום לכולם. אני חדשה פה. אני לאחר מספר טיפולי הפריה בשל רזרבה שחלתית נמוכה. השלב הבא הוא תרומת ביצית. לקח לנו זמן לעכל זאת.....אך כרגע אני מעוניינת לדעת בדיוק במה זה כרוך. אנו יודעים רק שעלינו לטוס לקייב (אנו מטופלים באסותא) ושם נקבל תרומת ביצית. הייתי רוצה לשמוע יותר מבנות שכבר עברו זאת.
שלום סיגל וברוכה הבאה!
אני "בוגרת" מסלול קייב, ויש לי ילדה בת 10.5 חודשים. אשמח לתת לך מידע אם יש לך שאלות ספיציפיות. שיהיה לך בהצלחה! יפעת

SIGAL40

New member
תודה יפעת

שלום סיגל וברוכה הבאה!
אני "בוגרת" מסלול קייב, ויש לי ילדה בת 10.5 חודשים. אשמח לתת לך מידע אם יש לך שאלות ספיציפיות. שיהיה לך בהצלחה! יפעת
תודה יפעת
האם ישנה הכנה מוקדת ל "נתרמת" מעבר למרשם שקיבלתי מהרופא? האם ידוע מה אחוזי הסיכויים בטיפול זה? האם הבנות בדר"כ נוסעות לבד או עם הבעל? האם ישנה החזרה אחת או יותר? תודה מראש

sagivkr

New member
תשובות...

תודה יפעת
האם ישנה הכנה מוקדת ל "נתרמת" מעבר למרשם שקיבלתי מהרופא? האם ידוע מה אחוזי הסיכויים בטיפול זה? האם הבנות בדר"כ נוסעות לבד או עם הבעל? האם ישנה החזרה אחת או יותר? תודה מראש
תשובות...
הי סיגל, 1. כן, יש הכנה מוקדמת לנתרמת. הרופא כבר ינחה אותך בדיוק מה לקחת בהתאם למצב שלך. בדרך כלל לוקחים תמיכה הורמונלית של פרוגסטרון ואח"כ מצרפים גם אסטרוגן. 2. אחוזי ההצלחה: אל תנסי לבדוק את הדברים האלה. זה ממש לא מדע מדוייק ואי אפשר לדעת מה הם אחוזי ההצלחה במסלול זה או אחר. לכל אישה יש בעיות שונות, רחם ורירית רחם שונות, ועוד כל מיני גורמים שמשפיעים על ההצלחה של הטיפול. אני יודעת שבמסלול אסותא-קייב יש הצלחות לא רעות, אבל אין לי מספר מדוייק לתת לך. 3. רוב הנשים נוסעות עם בני הזוג. מעט מאוד נשים נוסעות לבד. 4. בקייב תעברי החזרה אחת בלבד של עוברים טריים. אם ישארו לך עוברים נוספים, הם יוקפאו בביח' אסותא ויעמדו לרשותך לנסיונות נוספים או (הלוואי!!!) לילדים הבאים. שיהיה בהצלחה! יפעת

../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

חדשה
ברוכה הבאה
אנחנו הצלחנו במסלול אחר. אבל אנ בטוח שיפעתי שלנו יכולה לתת לך את כל המידע שרק תרצי על המסלול הזה
המון המון בהצלחה וברוכה הבאה

SIGAL40

New member
תודה

ברוכה הבאה
אנחנו הצלחנו במסלול אחר. אבל אנ בטוח שיפעתי שלנו יכולה לתת לך את כל המידע שרק תרצי על המסלול הזה
המון המון בהצלחה וברוכה הבאה
תודה
ראיתי את התמונות של ניצן והיא פשוט מתוקה!

ברוכה הבאה

חדשה
ברוכה הבאה
גם אני טסתי לקייב,רוב הבנות נוסעות לבד.הנסיעה בדרך כלל מיום חמישי עד שבת או ראשון.מאחלת לך הצלחה.

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

חדשה
ברוכה הבאה
ו

אין לי מידע לגבי קייב מעבר לזה הקיים בפורום. אולי אם יש לך שאלות מפורטות יענו לך בוגרות ומטופלות המסלול. והכי חשוב- המון

גולה1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

חדשה
ברוכה הבאה

המון המון בהצלחה

אדוינה

New member
ברוכה הבאה סיגל!../images/Emo140.gif

חדשה
ברוכה הבאה סיגל!

נותר לי רק לאחל הצלחה!

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

חדשה
ברוכה הבאה

מאחלת לך המון הצלחה ודרך קצרה להגיע לאושר. בקשר למסלול קייב - הייתי במסלול אחר, כך שלא אוכל לעזור לך במידע. שוב, בהצלחה !

tuttifrutti

New member
ברוכה הבאה לפורום הכי מקסים שיש

ברוכה הבאה

מאחלת לך המון הצלחה ודרך קצרה להגיע לאושר. בקשר למסלול קייב - הייתי במסלול אחר, כך שלא אוכל לעזור לך במידע. שוב, בהצלחה !
חבל רק על הנסיבות שבגללן אנו כאן. אבל יש הצלחות ותמונות של ילדים יפהפים! את אחת אני גם מכירה, רימי המהממת של יפעת, והייתי בשמחה בוחרת את אותה תורמת אילו הייה אפשרי (טוב אולי זה לא רק גנטיקה בעצם,לא נפלא את ההורים). אני נוסעת לקייב מחרתיים. מקווה לספר אחר כך על עוד הצלחה. ההכנה: גלולות להסדר המחזור-סינכרוניזציה עם התורמת. לפי הנחיות הרופא הגלולות מופסקות בתאריך שנקבע מראש. עם קבלת המחזור כדורים של אסטרוגנים + אסטרוגנים ווגינאלית. בדיקת דם + u.s. אחת וממחר גם זריקה אחת ליומיים וכדורים ואגינאלית לתמיכה. למעשה peanuts ביחס ל-IVF. עלות: עשרות שקלים בלבד עבור התרופות, הבדיקות "על הקופה" או ע"ח אסותא. עלות העיקרית:4700$ לאסותא + 1000$ בערך עבור טיסה ושהיה בקייב. מתנצלת על המגילה הארוכה. ובהצלחה לכשתחליטו!

SIGAL40

New member
נסיעה טובה והמון ה צ ל ח ה ! ! !

חבל רק על הנסיבות שבגללן אנו כאן. אבל יש הצלחות ותמונות של ילדים יפהפים! את אחת אני גם מכירה, רימי המהממת של יפעת, והייתי בשמחה בוחרת את אותה תורמת אילו הייה אפשרי (טוב אולי זה לא רק גנטיקה בעצם,לא נפלא את ההורים). אני נוסעת לקייב מחרתיים. מקווה לספר אחר כך על עוד הצלחה. ההכנה: גלולות להסדר המחזור-סינכרוניזציה עם התורמת. לפי הנחיות הרופא הגלולות מופסקות בתאריך שנקבע מראש. עם קבלת המחזור כדורים של אסטרוגנים + אסטרוגנים ווגינאלית. בדיקת דם + u.s. אחת וממחר גם זריקה אחת ליומיים וכדורים ואגינאלית לתמיכה. למעשה peanuts ביחס ל-IVF. עלות: עשרות שקלים בלבד עבור התרופות, הבדיקות "על הקופה" או ע"ח אסותא. עלות העיקרית:4700$ לאסותא + 1000$ בערך עבור טיסה ושהיה בקייב. מתנצלת על המגילה הארוכה. ובהצלחה לכשתחליטו!
נסיעה טובה והמון ה צ ל ח ה ! ! !
תודה לך תותי פרוטי. שתהיה לך נסיעה מהנה ומוצלחת. תספרי לנו חוויות טובות , וכמובן בשורות טובות.

בריזה1

New member
ברוכה הבאה סיגל../images/Emo140.gif

חדשה
ברוכה הבאה סיגל

בהצלחה, בריזה

מצב
הנושא נעול.
למעלה