חדשה. ^^;;

• פותח הנושא TaIu
  • פורסם בתאריך

TaIu

New member
חדשה. ^^;;

אני קוראת סמויה פה כבר כמה זמן, והחלטתי עכשיו להצטרף. אני טלי, בת 14 וחצי [כמעט! ;; 14 וחמישה חודשים פחות ארבעה ימים, ליתר דיוק XD] ואני אוהבת את ג'וני. D: (לא צפוי, נכון? XP) למען האמת לא יצא לי לראות הרבה סרטים שלו כמו אחותי (היא הייתה מעריצה שלו, עכשיו פחות), אבל ראיתי את כל שודדי הקאריביים (מי לא?), שוקולד (@#$)#)%# הוא היה כזה מהמם שם, ויש לי ת'סרט ב-DVD. ^^) וקצת מ"בני וג'ון" למרות שפרשתי באמצע כי זה היה מוזר ._. (ואני יודעת שבטח ירביצו לי, אבל מה אני אעשה, לא נגע לטעם שלי.
) אבל ג'וני היה מקסים שם. D: ואני רוצה לראות עוד סרטים שלו. ואם זה חשוב, ראיתי את חתונת הרפאים.. XDD אחלה דיבוב עשה. אה, ואני אוהבת אנימה ומנגה, לקרוא, ודיסני. XD אני יודעת ציטוטים שלמים מסרטים. אני מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה. שבוע טוב! (=

sbsp66

New member
היי ברוכה הבאה את לא הטלי היחידה בפורום

יש עוד טלי אחת טלי 44 ז את לא הטלי הראשונה וכדאי שתתרגלי לזה שג'וני דפ מגלם תפקידים מוזרים ומשחק בסרטים משונים והזויים מעט והוא בעצמו גם קצת מוזר לפי דעתי אבל לטובה כמובן אני אוהבת מוזרות ומוזרויות. קוראים לך טלו ?

TaIu

New member
טלו בכללי זה הכינוי שלי בבית

מגיל 6 נראה לי. P: אז אימצתי אותו לפורומים וכאלה. ותודה.

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| וולקאם, גירל!

עדי, בקרוב מאוד 17, קריות (שם, ליד חיפה). וגם אני חדשה, אוהבת מאווווד דיסני, וכמובן שאנימה ומנגה. D: השתלבות מהירה! וזה בסדר, גם אני לא ראיתי יותר מדי סרטים שלו, אבל זה כיף שיש עוד הרבה יופי לפנינו.

n o g n o g

New member
ברוכה הבאה!!!

נגה, 15. האמת, לא אהבתי את חתונת רפאים.. אני היחידה? בני וג'ון..
הוא תמיד עושה סרטים מוזרים
בגלל זה כיף לראות אותם, כי הדמויות שונות אחת מהשנייה.. תראי את "המספריים של אדוארד"- הסרט הכי טוב שלו, לדעתי.

TaIu

New member
תודה רבה. ^^

את לא היחידה שלא אהבה. :) אני גם לא ממש אהבתי את הסרט, אבל ראיתי אותו בכל זאת.. ^^;; גם בכללי אני שונאת סוג כזה של אנימציה כמו שהייתה בסרט. ואני מקווה שאני אוכל לראות את ה"מספריים של אדוארד" מהר. D:

זלדה 2

New member
ברוכה הבאה!

אני גון כמעט 13=]] אני מקווה שתהני כאן והשתלבות מהירה

n o g n o g

New member
קוראים לך גון?

יש מצב שכתבת מכתב לראש אחד ל'כוראים כותבים' ופירסמו את זה? כתבת משהו על ג'וני לא? או שאני מתבלבלת בשם?

זלדה 2

New member
כן אבל

למיטב זכרוני לא פרסמו את זה ב"קוראים כותבים" אלא במדור אחר=]] איך זכרת? ואת בטוחה שקראת את זה ב"קוראים כותבים"?

n o g n o g

New member
יש מצב שזה היה ב'מודיעין'?

זה אצלי בקלסר של ג'וני.. חחח שאלת על איך ליצור איתו קשר לא?

זלדה 2

New member
אמ

כן, זה היה במודיעין. ועד כמה שזה נשמע מטופש, אני בטוחה שאני אפגוד אותו=]]

למעלה