חדשה,P: רותם, 15 מהצפון. אז, מה נשמע? (:
M MaStuLa76 New member 30/3/07 #2 תות , ../images/Emo3.gifוגמאני חדשה ../images/Emo13.gif שירה,עוד מעט 16,קרית 8. ומה את אומרת מהצפון? אה. מתביישת בחדרה? אה והיא רצתה גם להגיד שלורל חתיך אבל התביישה ,
תות , ../images/Emo3.gifוגמאני חדשה ../images/Emo13.gif שירה,עוד מעט 16,קרית 8. ומה את אומרת מהצפון? אה. מתביישת בחדרה? אה והיא רצתה גם להגיד שלורל חתיך אבל התביישה ,
כ כפית קסמים New member 30/3/07 #18 איפה מההודעה שלי הבנת../images/Emo184.gif שאמרתי שברי ורענן לא חתיכים?, אני שואלת הכי רציני. לא כותבת בטון עצבני בכלל {רק רציתי להבהיר }
איפה מההודעה שלי הבנת../images/Emo184.gif שאמרתי שברי ורענן לא חתיכים?, אני שואלת הכי רציני. לא כותבת בטון עצבני בכלל {רק רציתי להבהיר }
ר רווותמיי New member 30/3/07 #19 כולם חתיכים.D: אבל מה זה חשוב אם הם חתיכים או לא, העיקר שהם עושים מוזיקה טובה.
ר רווותמיי New member 30/3/07 #8 כן. אני מתביישת בחדרה.|: חחחחחחחח ומה את מפרסמת את זה שאני חושבת שלורל חתיך,D=
M MaStuLa76 New member 30/3/07 #23 אם לא אני אפרסם , מי יפרסם ? מה אכפת לך מה אני מפרסמת ? יא פותחת ל ... עזבי לא נגיד בפומבי . אלה שיחות רק לאייסי חחח
אם לא אני אפרסם , מי יפרסם ? מה אכפת לך מה אני מפרסמת ? יא פותחת ל ... עזבי לא נגיד בפומבי . אלה שיחות רק לאייסי חחח