ברוכה הבאההה
O oO רותמע Oo New member 12/3/07 #24 לכל מי שלא הגבתי- תודה רבה :] נעים מאוד =] ותודה רבה על קבלת הפנים חחח ;] אף פעם לא קרה שנכנסתי לפורום וכל כך הגיבו וזה
לכל מי שלא הגבתי- תודה רבה :] נעים מאוד =] ותודה רבה על קבלת הפנים חחח ;] אף פעם לא קרה שנכנסתי לפורום וכל כך הגיבו וזה
O oO רותמע Oo New member 13/3/07 #26 חחח D: מה כ"כ מגניב ? XD קטע שאת מכירה ת'יישוב כי כולם שואלים אותי "זה בארץ ? " יש לך שם קרובים או משהו כזה ? אה ותודה ^_^
חחח D: מה כ"כ מגניב ? XD קטע שאת מכירה ת'יישוב כי כולם שואלים אותי "זה בארץ ? " יש לך שם קרובים או משהו כזה ? אה ותודה ^_^
E einatooosh 05 New member 13/3/07 #29 חחח...=] אני מכירה משם מישהו!... וגם איזה משפחה שגרה פעם בקיבוץ שלי גרה שם! אז אמרתי מגניב
O oO רותמע Oo New member 13/3/07 #31 אולי תגידי לי איך קוראים למישהו הזה ואת שם המשפחה שלהם ? :] ודרך אגב זה באמת יישוב ממש יפה וטוב וכיף פה אז כן , מגניב פה D: ^^
אולי תגידי לי איך קוראים למישהו הזה ואת שם המשפחה שלהם ? :] ודרך אגב זה באמת יישוב ממש יפה וטוב וכיף פה אז כן , מגניב פה D: ^^
O oO רותמע Oo New member 15/3/07 #37 ממ.. יש פה גם בני המושבים וגם צופים אני לא בשניהם XD למה את שואלת ? את מכירה מישהו ? :] יש מצב שאת מכירה..
ממ.. יש פה גם בני המושבים וגם צופים אני לא בשניהם XD למה את שואלת ? את מכירה מישהו ? :] יש מצב שאת מכירה..
A Ass Of An Angel New member 15/3/07 #35 ברוכית ../images/Emo24.gif אני קארין, עוד מעט בת 14 השתלבות נעימה