חדשה ../images/Emo13.gif

(נצל"ש?) הזדמנות בשבילי -

חח, כבר הרבה זמן אני רק קוראת פה ומגיבה מדי פעם (מצטערת שאף-פעם לא שירשרתי במקום הנכון, למען-האמת אני חברה בהרבה פורומים, ורק בפורום הזה, בפעמים המעטות שאני מגיבה, אני משרשרת לא נכון. מוזר. X:) אממ, הייתי בהתחלה בפורום ואז גיליתי פה ה-מ-ו-ן ספויילרים אז פרשתי, אבל גם אני בסופו של דבר נשברתי והורדתי.... (די מבייש, כי התווכחתי פה פעם באחד השרשורים על זה שלא שווה לראות במחשב... X:)אבל לא סיימתי לראות עדיין, זאת אומרת היום אני אראה את פרק 18 (והיום משודר ביס פרק 17, ככה שזה לא ממש התקדמות אבל האימיול שלי די אידיוט/:) אממ, אני בת 14 בעוד חודש, עולה לט', מיישוב במרכז.. אממ, אני חולת טלוויזיה (אני רואה כמעט את כל הערוצי יסטאר + הורדות של אבודים) בהקשר לגיבורים - אף פעם לא התמכרתי לסדרה בצורה הזו.. זה מטוורף, אני משגעת את כל העולם עם גיבורים, חחח. יש לי מיליוני תמונות במחשב (אוקיי, רובן של פיטר, אבל בכל זאת..) ואם כבר - אני מאווהבת קשות במיילווו [[= |האאא, ב8.7 יש לו יומולדת!| טוב חפרתי מספיק[= אה, אגב, קוראים לי אור.. X:

RNaon

New member
ברוכה הבאה (?) ../images/Emo13.gif

רותם, 15, חדרה מקווים להשתתפות פעילה ../images/Emo13.gif

meyda139

New member
ברוכה הבאה =]

חיחיחיחיחי כי כולנו מכורים לגיבורים ../images/Emo6.gif אגב, את לא קטנה מסתבר (; אני אהיה בת 14 עוד איזה 4 חודשים בערך.. התמכרות נעימה |חיבוקן

Elad07

New member
מה לעזאזל ראית 20 פרקים ביום!?!?! את...

../images/Emo47.gifמלכה ../images/Emo3.gif!!! תהני בפורום זה אחלה פורום....הוא מאוד פעיל אפילו שהעונה הראשונה נגמרה מזמן אצלנו...../images/Emo192.gif

shirki3

New member
20 פרקים ביומיים.

הייתי רואה את כל העונה, אבל אמא שלי חפרה לי שאני יפסיק וזה לא בריא. XD

DshirD

New member
אני ראיתי 12 פרקים ביום...

ואני בריאה :) רק משום מה מאז אני צכה משקפיים לטלויזיה..לאידעת למה...XD

shirki3

New member
ביום ראיתי 13 פרקים.

ביום למחרת ראיתי 7 פרקים, והייתי יכולה להמשיך. :\ ולי כבר יש משקפיים, אז זה לא הזיק. אבל אל תגלו לאף אחד, אני עם עדשות בנתיים.

Elad07

New member
אני רואה 7 פרקים של אבודים ביום..קצת ../images/Emo10.gif

DshirD

New member
אבודים זה 18 פרקים ביום:)

היום הכי טוב שהיה לי בחיים

למעלה