חדשה

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

שלומציץץץץץץץץץץץץץץץץץ שעירונת שליייייייי וואי ביום חמישי עושים אחות לתאונת מבחנה במהירות הנבוט אבל! מישהו צריך לרשת את הגנים של היופי שלך *שורק*, אבל לא השיער!!!111 היא עוד תגדל עם נטיות להתאבדות הקטנה:p כן אני באה שליטע שלי, מביאים אותה באיחוד משפחתי
ולסיכום שלומצית, תעשי לי צילום מסך עם הלבן של הצייר!$!$!$&%&%&$ הלכתי להתפעל מהאופני-נט שלי ולגרום לעינב לעוף מהאופניים

שלומיתת

New member
הרגת אותי.

סליחה מה הבעיה עם השיער שליי?! רק לי מותר להעביר עליו ביקורתת!!! בעצם בתור אשתי אני מרשה לך.לשניהD: בשביל מה את צכה צילומסך עם הלבן כשיהיה לך תאונת מבחנה לגדל נוראי כמו שגידלת את תאונת המבחנה הראשונה?!
יום חמישי תביאי מצלמהD: יופי. בעבייי3>

מעכשיו אני קוראת לך כוסית.

טוב לא, זה מציק. התכוונתי מבחינת שעירונת מאותגרת קליטתית שלי:) תראי, עכשיו כשאת עושה לי תאונת מבחנה הדור הבא, כל שנותר לי לעשות הוא לצוות עלייך לעשות לי צילום מסך עם הלבן
הולכים להרביץ איחוד משפחתי במובן המיוחד של המילה. אני מציקה לנוי שהיא לא תפגוש אותך ביום חמישי כי המטומטמת הוציאה 380 ש"ח על נעלי ספורט במקום לחסוך שיערות אף להופעה! אני אישית אמרתי לה לאסוף עלי תאנה וענפים ולהדביק את זה על הרגליים כמשהו שאמור להיראות כמו נעל אבל לאאאאאאאאאא היא חייבת לקנות נעליים..מפונקת הילדה:\

למעלה