חדשה

צ ש ט ש

New member
חדשה ../images/Emo9.gif

אממ.. אני קוראת בפורום די הרבה זמן, ובא לי להצטרף <: אז אני מאיה, בת 13 (עוד 5 ימים D: ) מהמרכז. היי!! אני כותבת פה גם שאלון אפיונים (חיצוניים ופנימיים) שלכם. תגידו אם אתם כאלה (כן או לא) והאם התכונה היא חיובית או שלילית לדעתכם. (לדוגמה: חברותי - כן, תכונה חיובית) חברותי - בעל כושר ארגון - שקדן - חרוץ - בעל יוזמה - אלים - סבלני - סובלני - טוב לב - מחמיר - ישר - צנוע - רגיש - ותרן - רגזן - עומד על דעתו - חכם - פחדן - רברבן - מפוזר - קנאי - שמן - יפה - בעל חוש הומור - בעל ביטחון עצמי - אדיב -

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifברוכה :) +עונה לך

אריאל, עוד שבועיים 14, הרצליה השתלבות נעימה ^^ והשאלון: חברותי -
בעל כושר ארגון -
שקדן -
חרוץ -
בעל יוזמה -
אלים -
סבלני -
סובלני -
טוב לב -
מחמיר -
ישר -
צנוע -
רגיש -
ותרן -
אבל במידה מסוימת רגזן -
עומד על דעתו -
אבל שלא יהיה עקשן מדי חכם -
פחדן -
אבל שתהיה מידה מסוימת של אומץ רברבן -
מפוזר -
קנאי -
שמן - לא אכפת לי יפה - לא אכפת לי בעל חוש הומור -
בעל ביטחון עצמי -
אבל לא בשמיים אדיב -

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif ברוכה הבאה. :)

חברותי - חיובית. בעל כושר ארגון - חיובית. שקדן - חיובית. חרוץ - חיובית. בעל יוזמה - חיובית. אלים - שלילית. סבלני - חיובית. סובלני - חיובית. טוב לב - חיובית. מחמיר - שלילית. ישר - חיובית. צנוע - חיובית. רגיש - חיובית. ותרן - חיובית. רגזן - שלילית. עומד על דעתו - חיובית, אבל הוא צריך לדעת גם להתפשר. חכם - חיובית. פחדן - שלילית. רברבן - ? מפוזר - שלילית. קנאי - שלילית. שמן - חיובית. אין בזה דבר רע. יפה - חיובית. בעל חוש הומור - חיובית. בעל ביטחון עצמי - חיובית. אדיב -חיובית. התשובות די ברורות מאליו, לא?

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif אה לא כתבתי אם אני כזו..

חברותי - כן. בעל כושר ארגון - כן. שקדן - לא ממש. חרוץ - לא. בעל יוזמה - כן. אלים - לא. סבלני - לא ממש. סובלני - כן. טוב לב - כן. מחמיר - לא. ישר - כן. צנוע - כן. רגיש - כן. ותרן - כשצריך. רגזן - לא. עומד על דעתו - כן, אבל יודעת להתפשר. חכם - כן. פחדן - לא מאוד. רברבן - ? מפוזר - כן. קנאי - לא. שמן - בערך. יפה - יכול להיות. בעל חוש הומור - כן. בעל ביטחון עצמי - כן. אדיב - כן.

ברוכה הבאה! D:../images/Emo219.gif

אני לוטן,12,יבנה. חברותי -
בעל כושר ארגון -
שקדן -
חרוץ -
בעל יוזמה -
אלים -
סבלני -
סובלני -
טוב לב -
מחמיר -
ישר -
צנוע -
רגיש -
ותרן -
רגזן -
עומד על דעתו -
חכם -
פחדן -
רברבן -
מפוזר -
קנאי -
שמן -
יפה -
בעל חוש הומור -
בעל ביטחון עצמי -
אדיב -

ברוכה הבאה... עונה,

חברותי -
, זאת תכונה טובה. בעל כושר ארגון -
, תכונה טובה. שקדן -
, תכונה טובה. חרוץ -
, תכונה טובה. בעל יוזמה -
, תכונה טובה. אלים -
, תכונה רעה! סבלני -
, תכונה מעולה. סובלני -
, תכונה חשובה מאד מאד. טוב לב -
חח לא יודעת... וזאת תכונה טובה. מחמיר -
, תכונה רעה. ישר -
ככה ככה.. , תכונה טובה. צנוע -
, תכונה טובה. רגיש -
, לא יודעת זה די טוב. ותרן -
, תכונה טובה ולא טובה. רגזן -
, תכונה רעה. עומד על דעתו -
, תכונה מאד טובה. חכם - חחח לא יודעת. וזאת תכונה טובה. פחדן -
, תכונה לא טובה. רברבן -
, תכונה רעה. מפוזר -
, תכונה לא טובה. קנאי -
, תכונה רעה. שמן -
(זאת לא תכונה!!!!), וזה לא חשוב, האופי חשוב... יפה -
(זאת לא תכונה!!), לא חשוב. בעל חוש הומור -
לא כל כך..,זאת תכונה טובה. בעל ביטחון עצמי -
, זאת תכונה טובה אבל לא להגזים.. אדיב -
, תכונה טובה.

hilonet14

New member
שלום לך :)

אם את קוראת פה דיי הרבה זמן, את בטח יודעת מי אני... לא? חברותי - כן, תכונה חיובית בעל כושר ארגון - לא, תכונה חיובית שקדן - לא, תכונה טובה חרוץ - כן, תכונה טובה בעל יוזמה - לא, תכונה טובה אלים - לא, תכונה לא טובה סבלני - כן, תכונה טובה סובלני - כן, תכונה טובה טוב לב - כן, תכונה טובה מחמיר - לא, תכונה רעה ישר - לא, תכונה טובה צנוע - לא, תכונה טובה רגיש - כן, תכונה טובה ותרן - כן, תכונה טובה רגזן - לא, תכונה לא טובה עומד על דעתו - כן, לפעמים טובה ולפעמים לא חכם - לא, תכונה טובה פחדן - לא, תכונה ככה ככה רברבן - לא, תכונה לא טובה מפוזר - כן, תכונה לא טובה קנאי - כן, תכונה חשובה! שמן - לא, זו לא תכונה.....! יפה - בערך, זו לא תכונה!!! בעל חוש הומור - כן, תכונה טובה בעל ביטחון עצמי - כן, תכונה טובה אדיב - כן, תכונה טובה

shaharrr53

New member
ועונה.

חברותי -
בעל כושר ארגון -
שקדן -
חרוץ -
בעל יוזמה -
אלים -
סבלני -
סובלני -
טוב לב -
מחמיר -
ישר -
צנוע -
רגיש -
ותרן -
רגזן -
עומד על דעתו -
חכם -
פחדן -
רברבן -
מפוזר -
קנאי -
שמן -
יפה -
בעל חוש הומור -
בעל ביטחון עצמי -
אדיב -

אני ממש נוראה D:

חברותי - כן בעל כושר ארגון - כן שקדן - לא חרוץ - לא בעל יוזמה - כן אלים - לא סבלני - כן סובלני - כן טוב לב - כן מחמיר - לא ישר - כן צנוע - כן רגיש - כן ותרן - כן רגזן - ליפעמים עומד על דעתו - לא חכם - לא פחדן - כן רברבן - לא מפוזר - כן קנאי - כן שמן - לא יפה - לא בעל חוש הומור - כן בעל ביטחון עצמי - ליפעמים אדיב -כן

../images/Emo42.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif.

אני שי, 15, אשדוד. השתלבות מהירה
חברותי - כן, חיובי בעל כושר ארגון - כן, חיובי שקדן - לא, חיובי חרוץ - לא, חיובי בעל יוזמה - כן, חיובי אלים - כן, שלילי סבלני - כן, חיובי סובלני - לא, חיובי טוב לב - כן, חיובי מחמיר - כן, שלילי ישר - כן, חיובי צנוע - כן, חיובי רגיש - כן, שלילי ותרן - לא, שלילי רגזן - כן, שלילי עומד על דעתו - כן, חיובי חכם - לא, חיובי פחדן - לא, שלילי רברבן - לא, שלילי מפוזר - כן, שלילי קנאי - לא, שלילי שמן - לא, שלילי יפה - לא, חיובי בעל חוש הומור - כן, חיובי בעל ביטחון עצמי - לא, חיובי אדיב - כן, חיובי

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

חברותי - כן בעל כושר ארגון - כן שקדן - כן חרוץ - כן בעל יוזמה - כן אלים - לא סבלני - כן סובלני - כן טוב לב - כן מחמיר - לא ישר - כן צנוע - כן רגיש - כן ותרן - לא רגזן - לא עומד על דעתו - כן חכם - כן פחדן - לא רברבן - לא מפוזר - לא קנאי - כן שמן - לא יפה - כן בעל חוש הומור - כן בעל ביטחון עצמי - כן אדיב -כן

דנטל

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

חברותי - כן, חיובי בעל כושר ארגון - כן, חיובי שקדן - לא, זה בסדר חרוץ - תלוי במה וזה בסדר בעל יוזמה - תלוי במה וזה בסדר אלים - פחות מפעם, לפעמים זה שלילי סבלני - לא, שלילי סובלני - כן, חיובי טוב לב - לא, זה בסדר מחמיר - כן, שלילי ישר - כן, חיובי צנוע - לא תמיד, זה בסדר רגיש - לרוב לא, חיובי ותרן - לרוב לא, זה בסדר רגזן - כן, שלילי עומד על דעתו - כן, לפעמים שלילי חכם - כן, חיובי פחדן - לא, לרוב חיובי רברבן - לרוב לא, חיובי מפוזר - לא, חיובי קנאי - לא, חיובי שמן - כן, זה בסדר יפה - לא, זה בסדר בעל חוש הומור - כן, חיובי בעל ביטחון עצמי - לא, שלילי אדיב - לא, זה בסדר

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני אור תהני
ואני עונה: חברותי - כן, חיובי בעל כושר ארגון - בערך, חיובי שקדן - כן, חיובי חרוץ - כן, חיובי בעל יוזמה - בערך, חיובי אלים - לא, שלילי סבלני - כן, חיובי סובלני - נראה לי, חיובי טוב לב - כן, חיובי מחמיר - לא, שלילי ישר - כן, חיובי צנוע - כן, חיובי רגיש - כן, לפעמים שלילי ותרן - כן, לפעמים שלילי רגזן - לפעמים, שלילי עומד על דעתו - בערך, שלילי וחיובי חכם - בערך, חיובי פחדן - כן, שלילי רברבן - לא, שלילי מפוזר - בערך, שלילי קנאי - כן, שלילי וחיובי שמן - בערך, שלילי יפה - בערך, חיובי בעל חוש הומור - כן, חיובי בעל ביטחון עצמי - לא, שלילי אדיב - כן, חיובי

נושבו

New member
עונה!

חברותי -
תכונה חשובה. בעל כושר ארגון -
תכונה חשובה שקדן -
תכונה חשובה חרוץ -
תכונה חשובה בעל יוזמה -
וזאת תכונה חשובה אלים -
תכונה ממש לא חשובה סבלני -
תכונה חשובה סובלני -
תכונה חשובה טוב לב -
תכונה חשובה אבל שלא יהיה ממנה אובר. מחמיר -
תכונה לא ממש חשובה.. תלוי במה. ישר -
תכונה חשובה צנוע -
תכונה חשובה רגיש -
תכונה חשובה אבל לא יותר מדי ותרן -
תכונה לא כלכך חשובה.. אבל צריך לפעמים לדעת לותר. רגזן -
תכונה לא חשובה עומד על דעתו -
תכונה מאוד חשובה חכם -
תכונה חשובה פחדן -
תכונה לא חשובה.. ל\במצבים מסוימים היא חשובה כדי לדעת להיזהר רברבן -
מפוזר -
תכונה לא חשובה קנאי -
יש בזה משהו טוב ויש משהו רע. תלוי באיזה צורה מקנאים. שמן -
זהל א ממש משנה.. אבל תמיד כולם רוצים להיות רזים יפה - לא יודעת חח.. וזה חשוב! אבל לא הכי! בעל חוש הומור -
תכונה חשובה בעל ביטחון עצמי -
תכונה חשובה.. אבל לא טוב שיש ממנה יותר מדי אדיב -
תכונה חשובה

../images/Emo205.gif../images/Emo173.gifהיי ^^

אני שיר בת 14 גם, מיבנה ^^ [email protected] מסן אם בא לך לדבר
חברותי -
בעל כושר ארגון -
שקדן -
חרוץ -
בעל יוזמה -
אלים -
סבלני -
סובלני -
טוב לב -
אני חושבת D: מחמיר -
ישר -
צנוע -
רגיש -
ותרן -
רגזן -
עומד על דעתו -
חכם -
נראה לי D: פחדן -
רברבן -
מפוזר -
קנאי -
שמן - בנשמה, בנשמה D: יפה -
בעל חוש הומור -
בעל ביטחון עצמי -
אדיב -

דנדוושש

New member
עונה

חברותי - לא, חיובית בעל כושר ארגון - כן, חיובית שקדן - כן, חיובית חרוץ - לא, חיובית בעל יוזמה - כן ולא, חיובית אלים - לא, שלילית סבלני - לא, חיובית סובלני - כן, חיובית טוב לב - עד גבול מסוים, חיובי אבל לא לגמרי מחמיר - תלוי עם מי, שלילית ישר - בד"כ, חיובית צנוע - כן, חיובית (?) רגיש - כן, שלילית ותרן - כן, שלילית רגזן - לא, שלילית עומד על דעתו - לא ממש, חיובית חכם - לא יודעת XD, חיובית פחדן - קצת.., שלילית רברבן - לא, שלילית מפוזר - לא, שלילית קנאי - גם וגם, שלילית שמן - יותר ממה שהייתי רוצה להיות, מה זה הסטיגמות האלה? זה לא שלילי ולא חיובי וזה בכלל לא תכונה!! יפה - לאדעת, כנ"ל^ בעל חוש הומור - לפעמים, חיובי (אבל לא בהגזמות) בעל ביטחון עצמי - ממש לא, חיובי (אבל לא יותר מידי...) אדיב -כן, חיובי

למעלה