תודה על ההסבר. מצטערת על הבורות \:
ס סבסטיאן נאבד New member 26/2/07 #63 ../images/Emo121.gifרק גבה../images/Emo3.gif יש תיכנון לנזם קעקועים יש לך, עלמתי?
ס סבסטיאן נאבד New member 27/2/07 #67 ../images/Emo121.gifאע אז מי מחורר אותך כלכך הרבה בגיל כזה? ואגב, יש לך מסנג'ר?
C corala New member 27/2/07 #68 כמובן. חוץ מהניפ הכל חוקי, יש לי אמא מגניבה. [email protected] באמת עדיף במסנג'ר, תפוז תקוע ברמות אצלי.
כמובן. חוץ מהניפ הכל חוקי, יש לי אמא מגניבה. [email protected] באמת עדיף במסנג'ר, תפוז תקוע ברמות אצלי.
צ צמרמורות נעימות New member 25/2/07 #15 ../images/Emo168.gif בסופו של דבר החלטתי, להצטרף גם אני. אני נופר, מהצפון הדרומי. וכמו שעושים לנו בכל כנס- בת 14 וחצי, עם אובססיה לגרביים. אמרו לי שאני דומה בתמונה הזאת למישהי מאיזשהו סרט,לא. יום-נעים.
../images/Emo168.gif בסופו של דבר החלטתי, להצטרף גם אני. אני נופר, מהצפון הדרומי. וכמו שעושים לנו בכל כנס- בת 14 וחצי, עם אובססיה לגרביים. אמרו לי שאני דומה בתמונה הזאת למישהי מאיזשהו סרט,לא. יום-נעים.
צ צמרמורות נעימות New member 25/2/07 #23 כן מנסה להשמע חכמה ../images/Emo98.gif אבל לא הולך, הא? תודה
ס סבסטיאן נאבד New member 25/2/07 #29 ../images/Emo121.gifהגדירי נא "צפון דרומי" הנני שי, בן 16 הצפון הדרום-תיכוני.
צ צמרמורות נעימות New member 25/2/07 #33 אני ממש אוהבת את השם שלך. הכוונה היא לבאר שבע. אני מפגרת,כי זה בטח דרום צפוני נכון? אבל זה מבלבל|: