טוב.. חח תודה
C charmed piper New member 21/9/06 #14 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני רחלי בת 15 שתהיה לך השתלבות נעימה
C charmed piper New member 21/9/06 #36 שיט! הייתי בטוחה ששכחת ממני... סתם סתם! אני אשמח להצקות מדי פעם אם לא איכפת לך
1 18Golden Knight18 New member 21/9/06 #23 ../images/Emo112.gif../images/Emo112.gif../images/Emo112.gif../images/Emo112.gif ענבל 1 כאן מרכז בקרה יוסטון נחתת בשלום על כוכב פורום אנג'לינה ג'ולי ברוכה הבאה!!! נ.ב תראו מה העייפות גורמת לבנאדם להגיד אז אל תחשבי שאני כזה מוזר זה סתם כי אני מותש ולא מודע למעשיי בורכה הבאה ואת תשתלבי כאן יפה
../images/Emo112.gif../images/Emo112.gif../images/Emo112.gif../images/Emo112.gif ענבל 1 כאן מרכז בקרה יוסטון נחתת בשלום על כוכב פורום אנג'לינה ג'ולי ברוכה הבאה!!! נ.ב תראו מה העייפות גורמת לבנאדם להגיד אז אל תחשבי שאני כזה מוזר זה סתם כי אני מותש ולא מודע למעשיי בורכה הבאה ואת תשתלבי כאן יפה
O One Falling Star New member 21/9/06 #24 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif אני נוֹמי וכפי שבטח שמת לב, יש פה אחלה אנשים ואני בטוחה שתהני את מוזמנת לספר איך התחיל ה"סיפור" שלך עם אנג'לינה חג שמח
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif אני נוֹמי וכפי שבטח שמת לב, יש פה אחלה אנשים ואני בטוחה שתהני את מוזמנת לספר איך התחיל ה"סיפור" שלך עם אנג'לינה חג שמח
ע ע י נ ב ל 1 New member 21/9/06 #27 הנה הסיפור שלי עם אנג'לינה../images/Emo13.gif לזה קרה בפסח....לפני שנתיים...ראיתי טומב סוד החיים ונידהמתי מיופיהה( ) הדפסתי תמונות שלה בכמויות (אבל ממש כמויות חח..גמרתי את הצבע של המדפסת וההורים שלי היתעצבנו נורא.. ) אחרי כמה ימים החדר שלי היה מפוצץ בתמונות פוסטרים הכוווול על אנג' וזהו..זה בערך הסיפור..
הנה הסיפור שלי עם אנג'לינה../images/Emo13.gif לזה קרה בפסח....לפני שנתיים...ראיתי טומב סוד החיים ונידהמתי מיופיהה( ) הדפסתי תמונות שלה בכמויות (אבל ממש כמויות חח..גמרתי את הצבע של המדפסת וההורים שלי היתעצבנו נורא.. ) אחרי כמה ימים החדר שלי היה מפוצץ בתמונות פוסטרים הכוווול על אנג' וזהו..זה בערך הסיפור..
ע ע י נ ב ל 1 New member 21/9/06 #28 שנה טובה../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo76.gif שנה טובה לכל חברות\חברי הפורום שתיהיה לכולם שנה מלאה באנג'לינה... חג שמח
שנה טובה../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo76.gif שנה טובה לכל חברות\חברי הפורום שתיהיה לכולם שנה מלאה באנג'לינה... חג שמח
O One Falling Star New member 21/9/06 #38 שנה טובה../images/Emo9.gif ולאט לאט, כפי שאמרה חן את תלמדי להכיר את אנג'לינה על שלל גווניה ואני בטוחה שאם עברו שנתיים כבר הפסקת להכיר קצת
שנה טובה../images/Emo9.gif ולאט לאט, כפי שאמרה חן את תלמדי להכיר את אנג'לינה על שלל גווניה ואני בטוחה שאם עברו שנתיים כבר הפסקת להכיר קצת
W West Doll New member 21/9/06 #31 ממש סיפור נחמד../images/Emo13.gif אבל חכי, את עוד תלמדי להכיר גם את היופי הפנימי שיש לאנג'י..ולא רק החיצוני
ממש סיפור נחמד../images/Emo13.gif אבל חכי, את עוד תלמדי להכיר גם את היופי הפנימי שיש לאנג'י..ולא רק החיצוני
ה היפראקטיבית בסטלה18 New member 21/9/06 #30 היי עינבל אני קארין בת 18 (טוב נו עדיין לא .. עוד חודשיים וכמה ימים) ואני בטוחה שתשתלבי פה כי כולם פה אחלה!!
היי עינבל אני קארין בת 18 (טוב נו עדיין לא .. עוד חודשיים וכמה ימים) ואני בטוחה שתשתלבי פה כי כולם פה אחלה!!