חדשה אני אילונה, בת 19 מבת ים אוהבת פרל ג'ם מן הסתם.. אני לא יודעת מה כותבים בהודעות כאלה אז אממ זהו
א אילס New member 15/9/06 #1 חדשה../images/Emo9.gif אני אילונה, בת 19 מבת ים אוהבת פרל ג'ם מן הסתם.. אני לא יודעת מה כותבים בהודעות כאלה אז אממ זהו
חדשה../images/Emo9.gif אני אילונה, בת 19 מבת ים אוהבת פרל ג'ם מן הסתם.. אני לא יודעת מה כותבים בהודעות כאלה אז אממ זהו
A Aline In Chains New member 15/9/06 #2 ../images/Emo115.gifקישטה. חחח סתם ברוכה הבאה מותק אני אלין , בת 15וחצי:] תספרי קצת על עצמך..
א אסתריקהההה New member 15/9/06 #3 ברוכה הבאה סחטיין על גאנז, גאנז, וכריס... והחתימה שלך מהולי וורס של מגדהדת'! תסתכלי בשירי השבוע שלי...(;
ברוכה הבאה סחטיין על גאנז, גאנז, וכריס... והחתימה שלך מהולי וורס של מגדהדת'! תסתכלי בשירי השבוע שלי...(;
A an li shem New member 15/9/06 #11 אבל למה.?!! לא כתבתי הודעה חדשה גאד דמט!!! רק הגבתייייייייייי אוף
A Aline In Chains New member 15/9/06 #18 ../images/Emo115.gifכוסאמאשלוווווווווווווווווווו במקום שיקוי,[המאומץ שלי].., זה עשה |קישטרה| מה נסגר איתו גררר
../images/Emo115.gifכוסאמאשלוווווווווווווווווווו במקום שיקוי,[המאומץ שלי].., זה עשה |קישטרה| מה נסגר איתו גררר