חדשה

on display

New member
חדשה ../images/Emo9.gif

היי לכולם. אני חדשה כפי שאתם רואים. בת 15. מרחובות. אה כן. קוראים לי עמית. אבל אני מעדיפה שתקראו לי מית כמו כולם. [תמיד היה לי תסביך עם הע'...לכו תבינו חח]. מה עוד אפשר להגיד? המוזיקה והאנשים שבחיים שלי הם הדברים הכי חשובים לי. פרל ג'אם הם תשוקה שלי. אבל הרשימה שלי היא ארוכה. אם יש שאלות אני אשמח לענות :]

one pearl

New member
ברוכה הבאה...

נעים להכיר, אני עדן(ולי אין תסביך עם ה-ע...חחח) תהני מהפורום!

an li shem

New member
שלום שלום

אני עינת..16 מגבעת אלה..אני גם די חדשה..מקווה שתהני בפורום..אגב אהבתי את הציטוט של קורט קוביין..גם אני אוהבת מאוד את פרל ג'אם ונירוונה..אותו ראש...

on display

New member
:)

תודה עינת :] ברוכה הבאה גם לך אז :p כן, ציטוט שחרוט לי בראש מאז ומתמיד. את אוהבת גראנג' הא? :p HIM, נירוונה, פרל ג'אם ורד הוט הם הטופ 4 שלי >< אבל הרשימה שלי היא ארוווווכה.

an li shem

New member
יאא

זה כמעט כמוני!! פרל ג'אם נירוונה וצילי פפרס הם השלושה ההאוהבים עליי...גם אני בקטע של גראנג'..

«Jimmy Page»

New member
אם את בקטע של גראנג'...

בנוסף לפרל ג'אם- Alice in Chains, Mother Love Bone, Temple of the Dog, L7, Soundgarden, Stone Temple Pilots... להתחלה. P:

on display

New member
להקות מעולות.

טמפל אופ דה דוג ממש טובים. היה להם שיתוף עם אדי וודר...איימ גוינג האנגרי. אליס אין ציינס אחת הלהקות הטובות. סטון טמפל פיילוטס גדולים. כל אוהבי פרל ג'אם יאהבו אותם לדעתי.

an li shem

New member
אגב גראנג'..

לאוהבי נירוונה, מחר ((ז"א היום)) בתשע בערב יש את האנפלאגד שלהם בVH1 למרות שזה חרוש כולם לפנות שעה אומללה ביום..זה שווה..לזכר קורט :(

J92

New member
../images/Emo54.gifפרומי.אני צריכה צריבה

*בדיקת חתימה*

cold metal ass

New member
ברוכה הבאה

אני ליטל בת 18 מאשדוד . נחמד לשמוע שפרל ג'אם הם התשוקה שלך , זה המקום בשבילך ילדה
תהני..

nothingman1

New member
ברוכה הבאה

אני יאיר וגם לי יש תסביך עם ה-ע' אז את יכולה פשוט לקרוא לי יאיר מי יתן ותשתלבי היטב

SecondFace

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני מיכל בת 14 וחצי,השתלבות נעימה!

למעלה