חדשה! אני קוראת פה הרבה.. החלטתי שהגיע הזמן שאני יהיה פעילה פה.. אז..אני ליאור נעים מאוד!
B BonJoviT New member 5/7/06 #1 חדשה!../images/Emo9.gif אני קוראת פה הרבה.. החלטתי שהגיע הזמן שאני יהיה פעילה פה.. אז..אני ליאור נעים מאוד!
חדשה!../images/Emo9.gif אני קוראת פה הרבה.. החלטתי שהגיע הזמן שאני יהיה פעילה פה.. אז..אני ליאור נעים מאוד!
E EndlessSouL New member 5/7/06 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני אור בן 15 מעפולה... מקווה שתהני פה...דרך אגב מאיפה את? =]
F Fable Of Dreams New member 5/7/06 #4 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני טלי, בת 17. השתלבות נעימה...ותהני
B bitter end New member 5/7/06 #5 ../images/Emo150.gifוולקאם אבורד../images/Emo70.gif אני עדן, בת 15 השתלבות נעימה
P poison butterfly New member 5/7/06 #7 חח ראיתי שכולם רשמו תגיל אז אני ארשום גם אז אני אופק בלילי 15 מ-ק.חיים חח ברוך הבא
U under the rose New member 5/7/06 #10 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני חני בת 16 מהרצליה השתלבות מהירה... תהני
פ פונצית גירל האמיתית New member 6/7/06 #17 בעיקרון כן../images/Emo3.gif המורה שלי לאנגלית בלגית והשם שלה הוא קארין, וכשהיא עלתה לארץ עיברתו לה אותו לקרן.
בעיקרון כן../images/Emo3.gif המורה שלי לאנגלית בלגית והשם שלה הוא קארין, וכשהיא עלתה לארץ עיברתו לה אותו לקרן.