אבל לפי זה...(וידוי קטן) גם אדית גרמה לי לרצות לכתוב סיפור...
N ny22 New member מנהל 15/4/06 #28 ../images/Emo9.gif, וזה אולי יהיה כמה.... אולי אני אכתוב עליה כמה סיפורים.
S S t r a w b e e r Y New member 15/4/06 #6 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני אסתי, בת 14 וחצי, מבת-ים. תהני בפורום
D dollzy New member 15/4/06 #7 דרך אגב אם את רוצה להצטרף לכת דגנית ומקום לסגוד לה.. חחח סתם סתם.. כת דגנית זה המצאה שלי ושל נעם.. והמקום לסגוד לה זה הקומונה שפתחנו עליה אז את מוזמנת להכנס אין לי מושג אם היא קוראת שם אבל היא יודעת עליה זה בטוח..
דרך אגב אם את רוצה להצטרף לכת דגנית ומקום לסגוד לה.. חחח סתם סתם.. כת דגנית זה המצאה שלי ושל נעם.. והמקום לסגוד לה זה הקומונה שפתחנו עליה אז את מוזמנת להכנס אין לי מושג אם היא קוראת שם אבל היא יודעת עליה זה בטוח..
M May Love Beli New member 15/4/06 #8 וולקם! ברוכה הבאה והשתלבות קלה ומהירה! אני מאי, בת 14 עוד מעט, מבת-ים, ומעריצה את ידידיה ויטל, שירי מימון ובלינדה!
וולקם! ברוכה הבאה והשתלבות קלה ומהירה! אני מאי, בת 14 עוד מעט, מבת-ים, ומעריצה את ידידיה ויטל, שירי מימון ובלינדה!
ד דופנה19 New member 15/4/06 #15 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני דפנה עוד חודש בת 13 מת"א השתלבות נעימה ומהירה
נ נעמה לאב טלי שרון New member 15/4/06 #31 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif השתלבות נעימה אני נעמה ואני בת 13 מאשדוד ואני אוהבת את ידידיה ויטל
S SetoGirL New member 15/4/06 #34 ../images/Emo11.gif|סטו|אייס| ברוכהבאה. =] אני עדי [דידע] ואוהבת בעיקר את מיכאל אלוני, אבל גם את ידידיה ויטל, הילי ילון, שירה וילנסקי ואדית חצור. [תנו לי אחד שלא התחיל לאהוב אותה פה בגלל דגנית דגנית אינפיניטיה XD]
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| ברוכהבאה. =] אני עדי [דידע] ואוהבת בעיקר את מיכאל אלוני, אבל גם את ידידיה ויטל, הילי ילון, שירה וילנסקי ואדית חצור. [תנו לי אחד שלא התחיל לאהוב אותה פה בגלל דגנית דגנית אינפיניטיה XD]
S SetoGirL New member 15/4/06 #37 ../images/Emo11.gif|סטו|אייס| אז, *כל אוהבי אדית חצור שימו לב - להלן שלושה ילדים שלא התמכרו לכלילת השלמות, אנא עשו דבר מה בנידון, תודה.*
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| אז, *כל אוהבי אדית חצור שימו לב - להלן שלושה ילדים שלא התמכרו לכלילת השלמות, אנא עשו דבר מה בנידון, תודה.*