חדשה

FrutillitA

New member
חדשה../images/Emo9.gif

הי אני אלכס בת 14 מת"א אני חולה על הסדרה ובעיקר על לימורי המושלמת
דרך אגב היום פגשתי אותה ואת דון המושלמות
למי שרוצה הנה הסיפור המלא: (לקחתי מהפורום של הדס
) טוב מי שלא יודע במקום להיות בבצפר היום הייתי בתצוגת אופנה של אוברזון(בגדי ים )אמא שלי מעצבת שמה אז כל שנה יום אחד אני לא הולכת לבצפר בגלל התצוגה=] ובדרך כלל יש פוול סלבס בקיצור הייתי שמה עם סבתא שלי ואמא שלי ואמא שלי הכירה לי קצת תדוגמניות אממ לינור אברג'יל היתה שמה ועוד כמה היתה גם אחת כל כך מהממת אהה וגם גל גדות החמודה=] בקיצור אחרי איזה חצי שעה התחילו לזרום אנשים+סלבס פתאום אני קולטת את עידו תדמור ואני כזה מה הקשר שלו לחיים?!ואז את תום אבני(שירי תירגעי )ומאיה אמיתי מנולד לרקוד(היא כל כך נמוווכההה) ופנינה רוזנבלום ועוד כמה לא מעניינים במיוחד... בקיצור התחילה התצוגה ואני ישבתי יחסית מאחורה ו2 דקות אחרי שהיא התחילה עוברות לידי שתי בנות וכאילו מי אלה?!דון לני גבאי ולימור אטיאס,ושתבינו אני חולללה על שתיהןןןן ואז הם התישבות קצת מלפני כל התצוגה הסתכלתי עליהם...לימור עישנה ובאמצע התצוגה אני הולכת כזה לאמא שלי ליד החדרי הלבשה:"אמא יש פה שתי שחקניות שאני ממש ממש ממש אוהבת כדאי לי לגשת אליהן?!"ואמא שלי אמרה לי שכן...בקיצור נגמרה התצוגה והן הלכו לשירותים ואז הם חזרו ואני כזה" אממ דון,לימור?!"וכל העיניים שלי מוצפוווות דמעות ואז כזה דון שואלת אותי"מה חמודה?!וקוראת כזה ללימור שתבוא כי היא לא שמה לב "ואז אמרתי להן שאני ממש ממש ממש ממש ממש אוהבת את שתיהן והכל והן נתנו לי חיבוקים ונשיקות ואז כזה לימור שואלת אותי איך קוראים לי?!ואניכזה"אלכס" ושתיהן ביחד איזה שם יפההה ואני"תודה,גם שלכם..." ולימור אמרה שהיא לא אוהבת את שלה ואז אמרתי לה שמתאים לה ניצן ואז היא ודון אמרו שנכון ולימור אמרה שהיא מתגעגעת נורא לדמות הזאת ולדון אמרתי שמתאים לה נורא דון ואז כלונו כזה התלהבנו מהשם שלה...(הוא יפה רצחחח)ושאלתי את לימור עם יהיה עוד עונה לילדות רעות והיא אמרה שכנראה כן אבל יש סיכוי היא לא תיהיה כי יש לה מלא פרויקטים אחרייים ואז כזה הצלם אורי אליהו זא ודיבר איתן שניה ואז הן הכירו לו אותי ואז הוא שאל עם אנחנו רוצות תמונה ואני כזה כןןןן! אז זה היה אני באמצע כזה ובצד אחד דון נותנת לי נשיקה על הלחי ובצד השני לימור נותנת לי נשיקה(שהוא ישלח לי תתמונה אני יעלה לפה)והיה מדהיים ואז מישו בא לדון ושואל אותה כזה "את יודעת שהאקס שלך פה?" ואני אמרתי"כן הוא פה, באמת היה לי טיפה מוזר" ואז היא נתנה חיוך כזה מתוקייי(אין היא מדהימה שחבל"ז)ואז כזה תום בא ובועט כזה בדון והיא התחילה לצחוק ואני לא הבנתי מה עובר על הבן אדם!?ואז נפרדנו כי הם הלכו לעשות משו עם תום ליד הבר וכל אחת חיבקה אותי ונישקה אותי ואמרה תודה על הפירגון והכל.... אהה וגם היה קטע שאמא שלי באה כזה עם ארטיק פסיפלורה ולדון היה שוקולד ואז דון אומרת כזה"ייא גם אני רוצה פסיפלורה" היא מושלמת היו עוד חוויות איתן שאין לי כוח לכתוב עם מישו ירצה אני אכתוב ואחרי כמה זמן שהם היו בצד אחר אז ניגשתי אליהם שוב ואמרתי" שחכתי להגיד תודה " והם שאלו על מה ואני כזה "על עכשיו והכל" והם אמרו אין על מה את מתוקה ולימור אמרה"אנחנו עוד נתראה,חח עם אמא שלך אי אפשר לדעת "היא מהממת כל כך בלי איפור ממש כאילו והיא גם רזה רצחחחח בקיצור בטח יהיה בכל חור כתבה על היום חח היו ממש הרבה צלמים...וסבתא שלי לא נתנה להוא של Y בעשר לעבור ואני מתפוצצת מצחוק עם אתם רואים אותי באיזה כתבה תגידו לי כי נדחפתי למצלמות לבשתי חצאית מיני לבנה וחולצה ורודה... פי יא איזה חפירהההה טוב סורי , מי שלא קורא הפסד שלו =] -אלכס(המחוסרת אויר) - ------------------------------------------- טוב מקווה שאני אהנה פה
-אלכס-

כיף לך ברמות היסטריות!!!../images/Emo80.gif

הייתי מתה להיפגש עם טלי כבר..ולדבר איתה כל כך הרבה זמן.. אם הייתי רואה אותה בטח הייתי או צוקת ואומרת לה שלוםומדברת איתה טיפה.. או צועקת "טלי" עושה לה שלום..ובורחת כל עוד נפשי בי=]]] אוווך!בא לי לפגוש אותה כבר במציאות!!!

ברוכית! ../images/Emo41.gif

וואו!!!! אפילו בחלום שלי אני לא חולמת על שאני נכנסת לאירוע מפוצץ בסלבס! לכו תדעו, אולי מתישהו בעתיד תראו אותי על המסכים.. ואז זה כבר יהיה מציאות (דיי.. זה משהו עד כמה שאני צנועה). בקיצור.. אני מאוד שמחה בשבילך מאמי!!! ושתהיה לך השתלבות מהירה ונעימה! אלונה=)

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני שיר בת 13 מראשון לציון
-------------------------------- כל הפירגונים שבעולם
איזה כיף לך, אני שמחה בשבילך
הלוואי עליי לפגוש את דון
ולימור
....

Or LoVe NinEt

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה
אני אור, בת 13 (בקרוב). השתלבות נעימה..
ואיזה כייף לך..

ברוכה הבאה מאמי!! ../images/Emo39.gif

אני מורן בת 18. השתלבות נעימה.. :) ואיזה כיף לך שפגשת אותן. דון ולימור הן בין האהובות עלי מהשמינייה

My self and i

New member
כ"כ כיףףףףף לךךךךך../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

דון ולימור
זה החלום הכי מתתוק שלייי
ברוכה הבאה מאמי אני שרית
תהני

למעלה