ברוכה הבאה^-^ תהני
R revital LOVE sharon New member 25/2/06 #15 ברוכה הבאה מאמי ../images/Emo24.gif אני רויטל בת 14 וחצי מרחובות אני ה-כ-י אוהבת בשמיניה זה את מיכאל שירה וידידיה תהני בפורום!
ברוכה הבאה מאמי ../images/Emo24.gif אני רויטל בת 14 וחצי מרחובות אני ה-כ-י אוהבת בשמיניה זה את מיכאל שירה וידידיה תהני בפורום!
ר רונוש חיים שלי 2 New member 25/2/06 #33 ברוכה הבאה!! היי, אני שיר בת 13 מראשון. >>אין לי פייבוריט בשמיניה...אני פשוט אוהבת את כולם... השתלבות מהירה!
ברוכה הבאה!! היי, אני שיר בת 13 מראשון. >>אין לי פייבוריט בשמיניה...אני פשוט אוהבת את כולם... השתלבות מהירה!
H Hollaback Girl14 New member 25/2/06 #34 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif ממש צודקת בקשר לידידיה וליאת היי אני לוטם בת 14 מחיפה
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif ממש צודקת בקשר לידידיה וליאת היי אני לוטם בת 14 מחיפה
S Super Chuly New member 26/2/06 #62 ברוכה הבאה! השתלבות מהירה ונעימה בפורום, ואל תשכחי לקרוא את התקנון שלנו שנמצא תחת "מאמרים" כדי למנוע אי נעימויות בפורום. בהצלחה! ליהי
ברוכה הבאה! השתלבות מהירה ונעימה בפורום, ואל תשכחי לקרוא את התקנון שלנו שנמצא תחת "מאמרים" כדי למנוע אי נעימויות בפורום. בהצלחה! ליהי